2777
2789
عنوان

آدم بعد ۱۸ سالگی...

192 بازدید | 10 پست

آدم بعد ۱۸ سالکی می فهمه هیچ کس موندگار نیست..

می فهمه برا اون نمره پایینی که یه وقت حرص خوردیم و گریه کردی اونقدرا مهم نبوده وتاثیری تو زندگی الانت نداشته،

می فهمه نظر پدرو مادرم تو همه چی انقدرا مهم نیس 

می فهمه حتی اگرم بهت افتخار کردن مهم نیس 

می فهمه منم نیس پشت سرت چی می گن مهم اینه خودت چه نظری راجب به خودت داری...

دوستات می رن و آدمای جدیدی میاد تو زندگیت پس انقد واسه نگه داشتن بقیه خودتو نمی کشی با یه به درک همه چی یادت می ره

قرار نیست همه رو راضی و خوشحال نگه داری در غیر اینصورت می شی یه وسیله برا مسخره بقیه 

سلامت روانت از همه چی مهم تره از این سنه که تقریبا به یه خودشناسی می رسی و معنای کلمه خودشناسی از همه چی مهم تره می رسی چون قبلاً تو کتاب درسیا راجبش خونده بودی 

این چیزایی بود که من فهمیدم از این سن به بعدخیلی چیزا مونده یاد بگیرم خیلی زیادن...

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

واقعا👌🏻

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
درک میکنم ولی اگر حس می‌کنی تنها شدی مطمئن باش شروع خودسازیه

اره ،تو تنهایی به خیلی چیزا می رسی ،برا به دست آورن دیگه تقلا نمی کنی چون تجربه تنهایی رو چشیدی پس اگرم تنها بشی دیگه نمی ترسی

گلم جسارتاََ شما چند سالته ؟ احساس میکنم یه اتفاقی برات افتاده ...

۲۱ سالمه والا نه اتفاق خاصی نیفتاده برام .ولی خب زندگی اون چیزی که تو نوجوانی تصور می کردم نبود ،توی اون دوران خیلی تصورات فانتزی از همه چی داشتم اونجوری که فکر می کردم برا رقم نخورد