2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 27 پست
یعنی چی رژیم آب؟

یعنی فقط اب میخوری اگه احساس گرسنگی کردی یه قاشق عسل داخل لیوان آب بریز بخور آب قهوه  چای میتونی بخوری 

من باور،نمیکروم گرسنه نشم ولی نمی شدم البته من شب چون همسرم بود ۵ تا ۹ قاشق،غذا میخوردم 

با ای خال ۲ یا ۳ روز ۴ کیلو کم کردم بازم میخوام فردا شروع کنم اگه روزه می گیرید فکر کنم خوب بشه رعایت کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی فقط اب میخوری اگه احساس گرسنگی کردی یه قاشق عسل داخل لیوان آب بریز بخور آب قهوه  چای میتون ...

فردا شروع کنم ببینم چی میشه چقدر عسل در روز مجاز هست ؟

زندگیم فدای پسرام 
فردا شروع کنم ببینم چی میشه چقدر عسل در روز مجاز هست ؟

نباز پیدا نمیکنی اگه سرگیجه گرفتی یا خیلی گرسنه شدی یه قاشق توی یه لیوان آب بریز بخور باور،نمیکنی اصلا احتیاج نمیشه من ورزش میکردم و خونه تکونی یه بار لازم شد بخورم

فردا شروع کنم خدا کنه بتونم بگیرم 

مبتونی مطمن باش اگه بجه نداری یا مجردی که حتما تا ۱۰ کیلو هم موفق میشی متاهل ی دست وپا گیره من همسرم غر میزنه اگه بفهمه مجبورم نزارم بفهمه بهترین زمان ماه رمضان چون خودش ناراحتی معده داره نمیتونه بگیره موقع افطار هم سر کاره 

خیلی خطرناکه سر خود چنین رژیم هایی نگیر سلامتی مهتره یا مانتو  پیاده روی تند برو فقط.

ااتفاقا برای،سلامتی خوبه سرچ کنید کمک به بازسازی بدن میکنه دیدید مریض میشیم چیزی نمیتونی بخوری چون بدن درحال مبارزه ست وقتی چیزی نخوری سلولهای سفید درحال باز سازی هستند برای سلامتی عالیه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز