2777
2789
عنوان

خداییی بعضی فیلم های ترسناک

124 بازدید | 23 پست

بعضی جاهاش  خنده داره مثلا فیلم کینه رونمیدونم دیدین ولی اون سکانس هایی که اون روح پسر ژاپنیه وفتی میاد وجیغ میکشه به جای صدای انسان صدای گربه درمیاد 😂 یا سوار بی سر که دیالوگ هاش بعضی جاها بامزه وخنده دار😂😂😂😂😂

فیلم کینه اونجایی که اون دختره میگه عاااااااا

قشنگ یه جاهایی انگار داره آروغ میزنه

من بجای ترسیدن فقط میخندیدم

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چن ساله فیلم ترسناک نمیبنم چون شبا حتی نمتونسم برم دسشویی😂😂

من تنها میبینم اونم خونه تنها باشم تو تاریکی

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

اصلا ژانر ترسناک این مدلی دوست ندارم

اسلشر میدوستی. 

ترسناکت مذخرفه ،،ترسناک ب نظر من یعنی فیلمی ک واقعیت داره مثل دختری ک‌۷ سال تو جعبه بود یا  دختری ک پدرش تو زیرزمین ۲۴ سال مخفی کردم ۷ تا بچه آورد اینا ترسناکن نه این چرت و پرتای کره ای

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
آره اگه خوب باشه  تو ژانر وحشت مثلا تو مایه های قطار بوسان و جنگ جهانی زد خوشم میاد

کسی در خانه شماست 

غریبه ها یا بیگانگان ۱،۲،۳ 

آنها them 

نفر بعدی تو هستی 

شر نبین ۱،۲ 

نفس نکش ۱،۲ 

دریاچه بهشت ۱،۲ 

برگه گرگ ۱،۲ 

تسخیر ۲۰۱۹ 

قصابها ۱،۲ 

جیغ ۱ تا ۶ 

تیشه یا تبر کوچیک ۱،۲،۳ 

تپه های سرخ 

کالکشن یا کلکسیونر ۱،۲،۳ 

مزرعه the farm 

هتل یا مسافرخانه ۱،۲ 

شهری با غروب ترسناک 

هالووین (چندین شماره)  محصول ۲۰۰۶ و ۲۰۰۹ رو حتما ببین

Halloween 4: The Return of Michael Myers 1988

Halloween 5:   The Revenge of Michael Myers 1989

Halloween: Resurrection 2002

Halloween H20: 20 Years Later 1998

جمعه ۱۳ (چندین شماره) 

خیزش هانیبال 

روز شکرگذاری 

مجنون maniac۲۰۱۲

او تعقیب میکند 

تنش بالا 

جیغ اینم چندین شمارس ۶تا

کسی در خانه شماست  غریبه ها یا بیگانگان ۱،۲،۳  آنها them  نفر بع ...

مرسی ازت🤍

کلا تو عاشق این ژانریا😂 پروفایلتم باهاش همخوانی داره

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

مرسی ازت🤍 کلا تو عاشق این ژانریا😂 پروفایلتم باهاش همخوانی داره

من کلا عاشق فیلم ترسناکم چیزی نمونده ارزش دیدن داشته باشه ندیده باشم 😂

فیلم کینه اونجایی که اون دختره میگه عاااااااا قشنگ یه جاهایی انگار داره آروغ میزنه من بجای ترسیدن ...

خوش به حال تو😑

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
من کلا عاشق فیلم ترسناکم چیزی نمونده ارزش دیدن داشته باشه ندیده باشم 😂

خو همین از بس دیدی الان دیگه برات کمدی شدن😅چطور نمیترسی😂 من اصلا نمیتونم 

رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️             

2790
2778
2791
2779
2792