من مجردم از بچگی از طرف خانوادم احساس ترد شدگی داشتم و حتی چن بار حس کردم شاید دختر این خونه نیستم هیچ ارتباط خانوادگی ندارم محبتی ندیدم...امروز تو یه جمع بودیم خواهرم به شوخی گفت ما تورو از سطل آشغال پیدا کردیم یا مثلا تو جمع هستیم میگن این بچس فلانه احترامی بهم نمیزارن جوری که نمیخوام تو جمع هاشون حضور پیدا کنم اونموقع هم دعوا راه میندازن به خاطر رفتار اینا شدم یه آدم پرخاشگر زندگیشون خواهرم هست به من هیچ اهمیتی نمیدن حرفهای بدمیزنن اینکه ۲۵ سالمه ولی مادرم تو جمع میگه این بچس سنگینه برام....خواهرم به شوخی بگه از سطل اشغال پیدات کردیم فک کرده خیلی بامزس من خیلی حرف زدم خیلی داد و بیداد کردم سرشون ولی عوض نمیشن اصلا منو نمیبینن هیچ ارزشی نمیدن
سعی کن به ی ورت بگیری بیشتر میسوزن منم ابجیم استرسشو رو مون خالی میکرد کلا خونمون خیلی پرتنش و عصبی بود الان داداشم که بچه اخره زخم معده گرفته ولی اهمیت ندی درست میشه
از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋
اره من تو ی کتاب خوندمزخممعده بخاطر اینکه نمیتونی فشار مسئولیتی که خانواده روت گذاشته انجام بدی داداشم تک پسر ازش انتظار دارن دکترشه من خودمم خیلی عصبی بودم نمیدونم چرا پدر مادرا باما اینکار هارو میکنن بابام بارها برمیگشت یمگفت زهره رو از همتون بیشتر دوس دارم🫠
از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋