2777
2789

من چرا بزرگ شدمممممم 

امروز تو شوک بزرگی قرار گرفتم داره ۲۲ سالم میشه 😢😢😢

هنوز فکر میکردم اون دختر کوچیکم من نمیخواممممم 😩😩😩

حضمش برام‌ سخته 😞😞

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

یه لحظه ترسیدم گفتم نکنه سم خوردی دختر

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره گل سن انسان به دلشه

منم حس میکنم هنوز همون دختر ۱۶ ساله ام

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
یه لحظه ترسیدم گفتم نکنه سم خوردی دختر

😀😢😢😢

ناراحتم 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
اشکال نداره گل سن انسان به دلشه منم حس میکنم هنوز همون دختر ۱۶ ساله ام

امروز دیدم دارم واقعا بزرگ میشم 

یه حس عجیببه لعنتی کنار اومدن باهاش 

مسخره رو ببینا 

حالا تا قبل این سن کدوم اتم را داشتی میشکافتی که الان با بالارفتن سن و کهولت سن دیگه نمیتونی 

به این سن رسیدی دیگه ...  

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

منم ۲۲سالو۷روزمه😭 کاش بزرگ نمیشدم

کاش 

ولی دست ما نیست 😢😢

مسخره رو ببینا  حالا تا قبل این سن کدوم اتم را داشتی میشکافتی که الان با بالارفتن سن و کهولت س ...

😀

شما چجوری کنار اومدین با این موضوع اروممم کننننن😢😢😢