پپاپیگ۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 895 عنوان دبیر داریم اینجا؟؟ 65 بازدید | 3 پست سلام اگه کسی دبیر هست لطفا بگه هرچندتا درس امتحان میگیره و درمورد نحوه مدیریت کلاس اش یکم بگه 1402/12/20 | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چمن_بارونزده عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 36533 اولا که بستگی داره دبیر چه درسی باشی من دبیر هستم و پایان هر درس امتحان میگیرم اصلا و ابدا با دانش آموزان صمیمی نمیشم احترام دو طرفه باید باشه اصلا قاتی نشی با دانش آموزان بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
پپاپیگ۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/01 تعداد پست: 895 اولا که بستگی داره دبیر چه درسی باشی من دبیر هستم و پایان هر درس امتحان میگیرم اصلا و ... دبیر ادبیات فارسی.بچه ها مزه پرونی کردن چطور برخورد میکنی شما؟
چمن_بارونزده عضویت: 1402/05/13 تعداد پست: 36533 دبیر ادبیات فارسی.بچه ها مزه پرونی کردن چطور برخورد میکنی شما؟ راستش بقدری ازم حساب میبرن که اصلا به خودشون اجازه ی مزه پرونی نمیدن ولی اگر پیش بیاد ، اول خودم رو به نشنیدن میزنم در صورت تکرار ،اسمش رو یادداشت میکنم و میگم از نمره ی کلاسیت مثلا یک نمره کم میکنم بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️