2777
2789
عنوان

رفتار درست😊😍

214 بازدید | 21 پست

لطفا به خاطر خدا 

تو هر جایگاهی که هستید 

تو هر رابطه ای که دارید 

سعی کنید درست رفتار کنید انسانی رفتار کنید

هوای همو داشته باشید 

باور کنید جای دوری نمیره 

دلتون رو بزرگ کنید 

ی جایی خدا جبران میکنه 

جبرانم نشد به خاطر انسانیت خودتون مثل آدم رفتار کنید.

اگه به اندازه ی کار کوچیکم باشه من مسئولیتم درست انجام دادم . حتی اگه ی نفر به حرف گوش بده ی اپسیلن دنیا رو قشنگ تر کردم😍

سلام عزیزا باور کنید اگه خوبی کنید و دعای خوب کنید به خودتون برمیگرده

و اصلا وقتتون رو نمیگیره

لطفا از ته دل و قلبتون با رضایت کامل برام دعا کنید بهم پیشنهاد بده و باهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم و خیلی دوستم داره

خواهرانه از ته قلبتون برام لطفا دعا کنید

الله پشت و پناهتون باشه الهی همیشه سالم شاد و خوشبخت و موفق باشید

فقط ۴۰ نفر لطفا خدا میبینه میشنوه بزرگه آگاهه داناست دعا کنید برام

لطفا دعا کردین لایک کنید باعث دلخوشیم میشه الهی همیشه به لطف و مهربونی خدا خوش باشید

بی نهایت ازتون ممنونم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خداشاهده سعی میکنم جوری رفتار کنم ک کسی نرنجه ولی یه سوال ازتون دارم اگر کسی تو جمع شمارو بخاطر ظ ...

خواهرم این نشون میده طرف بیشعوره همین .

بی اعتنا باش .

و بگو من به ویژگی های ظاهری خودم کاملا آگاهم . نیازی نمی بینم صحبت کنم در موردش😊

هعیییی... کاش بعضیا اینو درک میکردن.  الان بیرون میری بعضیا میخان همو بخورن

از این ادما زیاد به پستم خورده 😊

تعریف نمی کنم از خودم ولی نتونستم شبیه اونا بشم با وجود خواستنم😊

چشم

منم دارم رو خودم کار می کنم

داداشم گوشی نداشت قبلا بعد مواقعی که من کار با گوشیم نداشتم دستش می گرفت باهاش کار می کرد.

بعد مدتی گوشی گرفت و بعد چند ماه فروخت بخاطر بدهی

الان که گوشی نداره دیگه سراغ گوشیم نرفت و من تعجب کرده بودم و ناراحت که چرا بام دیگه تو این مورد صمیمی نیست، باش یه شب این موضوع رو درمیون گذاشتم و گفت از ذوق افتادم و دیگه نمیخوام.

حقیقتش این جملس تو کتم نرفت چون در حال جور کردن گوشی جدیده و چندبار ازش شنیدم.

این تاپیک رو که گذاشتی من این قضیه رو برات توضیح دادم تا نظرت رو بگی

راستش رو بخوای من تا وحدت و یکی بودن بینمون رشته نشه، هر چنددد که حرف اون شبش(که ذوقشو دیگه ندارم) تو کتم نرفت اما چون خدا گفته حسن ظن داشته باشید و حتی اگه نمی دونید کسی تو دلش چیه شما خوبش رو فکر کنید حسن ظن هم باعث آرامش اعصاب خودتون میشه هم جلوگیری از دعوا و خصومت و کینه می کنه.

من حسن ظن به این قضیه دارم و به خدا گفتم من باور می کنم حرفش رو و اگه غیر این بود تو دلش یا واقعا همین بود من دیدم بد نمی کنم و باهاش یک دل رفتار می کنم همیشه.

خواهرم این نشون میده طرف بیشعوره همین . بی اعتنا باش . و بگو من به ویژگی های ظاهری خودم کاملا آگاه ...

اره ولی تصور کن چندتا ازینا اطرافت باشه هی بگن تو جمع و شما تحقیر بشی چطوری میشه بی خیال بود؟واقعا آدم انگار عزت نفسش له میشه

از این ادما زیاد به پستم خورده 😊 تعریف نمی کنم از خودم ولی نتونستم شبیه اونا بشم با وجود خواستنم😊

احسنت به تو و قلب مهربونت... اما من واقعا درک نمیکنم چرا بعضی از آدما خلق خوی بد دارن و اینقدر بدجنسن

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
چشم منم دارم رو خودم کار می کنم داداشم گوشی نداشت قبلا بعد مواقعی که من کار با گوشیم نداشتم دستش م ...

دلش نخواسته از گوشیت استفاده کنه همین تو تعارفت کردی وظیفت تموم شده دیگه 🙃

احسنت به تو و قلب مهربونت... اما من واقعا درک نمیکنم چرا بعضی از آدما خلق خوی بد دارن و اینقدر بدجنس ...

ببین من خیلی فکر کردم که واقعا دست خودشون نیست ذاتشون پلیده واقعا به چشم دیدم . دو تا چیز خیلی موثره تو رفتار آدما یکی لقمه ای که می خورن دومی ذات . بعضیا اصلا ذات درستی ندارن دست خودشونم نیس