2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بار اوله اچ سی جی زدی ؟ منتظر بمون چند روزم انشالله مامان میشی این ماه

اره تزریق اولمه

خداکنه🥲خسته شدم از استرسش

دستشویی رفتنمم تقریبا دو‌برابر شده اما میترسم همش تلقین باشه

تمام علائمی که گفتی ممکنه خطای،دارو باشه 

چون منم داشتم و باردار نمیشدم 

ولی

بازم صد در صد نی 

ممکنه باردار باشی 

مخصوصا تکرر ادرار داری 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خدا از دهنت بشنوه ۲۵ موعد پریودمه،امیدوارم پریود نشم

دو روز دیگه بی بی چک بزن 

امیدت به خدا عزیزم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

نشون میده مگه؟

بله ۱۴ روز بعد تزریق

سلام عزیزم

منو حلال کن

من واقعا قصد شکستن دلت رو نداشتم

خودم سقط مکرری بودم و تو بارداریم نزدیک ۷۰۰ تا آمپول زدم

اما واقعا الان تو این مملکت نمی دونم بچه ام در آینده قراره چکار کنه؟

آب داره؟ هوا داره؟ غذا داره؟دارو داره؟می دونی خودمون داریم چه هوایی رو تنفس می کنیم؟

خیلی خیلی حالم بده...

از قدیم گفتن اون که نداره یه غم داره اون که داره هزار تا...

واقعا همینه

برات دعا می کنم که بچه تو سالم بغل بگیری

آدم دلشکسته ای هم هستم مطمئن باش خدا دعام رو در حقت برآورده می کنه🙏🏼