2777
2789

یه نصیحت از من پشت کنکوری تجربی ب شمایی ک هنوز مدرسه میرید 

فکر نکنید هنوز خیلی زمان داریدد و وقت هست خیلی زود میگذره خیلییی پس همین الان بخونید و تستاشو بزنین ک دوازدهم ک رسیدید تلنبار نشده باشه 

و اینکه دوازدهم نگین امسال فقططط ترمیم میکنم و سال دیگه میشینم بکوب کنکور میخونم اشتباهه محضههه ب خودتون میاین میبینین چند سال همینطوری گذشته ...

کسی ک ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ رو سر وقتش بخونه دیگه پشت نمیمونه و قبول میشه 

دست دست نکنید شروع کنید 

امسال فقط ۱۲ ترمیم میخواد  درس های شیمی ریاضی فیزیک زیست عربی زبان دینی ادبیات     ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم

راستش من نظام قدیمم و شروع کردم برا کنکور خوندن الآنم دارم عمومیا رو میخونم ولی ریاضی و فیزیک نمی‌رسم دوازدهم و تموم کنم همش استرس داشتم نکنه همه رو باید ترمیم کنم ولی خب الان گفتی یکم خیالم راحت شد

راستی من الان باید ببینم نمره درسام ک سال دوازدهم داده بودم چنده اگ کم بود ترمیم کنم درسته؟! البته فقط اونایی ک نهایی بودن ک چهار درس اصلی بود رشتمم تجربی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم از راهنماییت عزیزم راستش من نظام قدیمم و شروع کردم برا کنکور خوندن الآنم دارم عمومیا رو میخو ...

خواهش گلم خیلی اطلاعات دقیقی ندارم درباره نظام قدیم ها 

اما درسا همینا بود ک گفتم 

بر اساس تراز نمره میدن مثلا ادبیات سال ۹۷ اگه ۲۰ باشی تو ۱۴۰۳ شاید ۱۵ حساب بشه و ترازتون خیلیی بد میشه پس ترمیم خبلی بهتره ...

پس فکر نکن درسی اگه اون سال حتی ۲۰ هم باشی الانم ۲۰ حساب میشه نهه

میشه بپرسم این چند سالو چرا نخوندین؟ 

بیخیال استرس 

حتی بیخیال اینکه زمان کافی نیست 

استرس فقط راندمان مغزو میاره پایین 

بچسبید به اینکه حتی اگه غوله ، شاخ شکنش شمایید؛)

همونی ام که عاشق هرچی و هرکی  که شد,غرق هرچی و هرکی که شد,شکستنش-زمینش زدن و خنجرشونو تا اعماق قلبش فرو کردن;) همون بچه اولی خانوادم که همه سختگیریا روش امتحان شد-همون بچه زرنگ کلاسم که شاگرد اولی تنهایی به دلم نمیچسبید-همون المپیادی ام که به بغلیش تقلب میداد-همون رفیقه ام که همه واسه منفعت کنارش بودن- همونی که شر و شور بود پر از نشاط و زندگی  بود-همونی ام که زانوهام پر زخم افتادنه قلبم پر درد گول خوردنه مغزم پر تکرار شکستنه...خلاصه که من اونی ام که خواستم خلاص کنم این من خسته رو ولی حتی مرگم منو نخواست:)        من همون بچه پررویی ام که از اون نخواستنه به بعد وایسادم رو پاهای خستم خندیدم با همون درد قلبم و تصمیم گرفتم که بجنگم...من اونی ام که مونده تا تبدیل به کسی بشه که نزاره لطافت دخترا به خشم عشقشون به نفرت و برق نگاهشون به ظلمت نا امیدی تبدیل بشه...  اره رفیق من موندم که خلاف جهت طوفان بدون هیچ همراه ولی با لبای خندان حرکت کنم موندم که اگه قراره یه نفر تغییربده دنیا رو ظلمو بکشه و حقو برپا داره = اون یه نفر من باشم:)                                        حالا که اخر امضامی اینم بدون من همونی ام که خیلی عاشقتم رفیق  کم نیار  بترس ولی شجاع باش  تو ام بمون و بیا و حتی با یه دعا واسه من,کمک کن بشکنیم گردن سرنوشتی که داره واسمون بد مینویسه^^
روانشناسی کار براش نیس؟

ببین اگ تو هر حرفه ای اراده و همت داشته باشی و براش تلاش کنی کار هست حتی اگ لیسانسشو داشته باشی

البته نمی‌گم سخت نیست اما توانمندی و سواد تو هر کاری خیلی مهمه

منم وارد این رشته شدم بخاطر علاقه ام ب درمان کردن ولی وقتی وارد این رشته شدم دیدم اونقدرا بهش علاقه ندارم چون بیشتر درساش حفظیه و من دوست ندارم برا همین ادامه ندادم