2777
2789

ما اومدیم کیک خونگی درست کنیم فهمیدیم از بیرون بگیریم ارزون تر در میاد 

تف تو این وضعیت

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کیک خیس درست کنید به قطعات کوچیک تقسیم کنید

و یا مرنگ با سفیده تخم مرغ وگردویی با زرده تخم مرغ پولکی کنجدی 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

کیک خیس درست کنید به قطعات کوچیک تقسیم کنید و یا مرنگ با سفیده تخم مرغ وگردویی با زرده تخم مرغ پولک ...

خیلی شلوغ نمیخام کنم ی نخودی ک خودم یاد دارم یک یا دو مدل آسون و ارزون دیگه میخاستم رسپی بزارید

خیلی شلوغ نمیخام کنم ی نخودی ک خودم یاد دارم یک یا دو مدل آسون و ارزون دیگه میخاستم رسپی بزارید

میتونی خمیر هزار لا بگیری و خیلی راحت باهمون یه خمیر چند مدل شیرینی درست کنی با خامه یا بدون خامه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

میتونی شیرینی نخودی رو نصفش رو کاکایویی درست کنی

شیرینی با رشته شعریه ارزون هست 

باسلوق گردویی میتونی درست کنی یا لوکوم رنگی

و یا همون خمیر هزارلا بگیر اگه خامه هم نگرفتی یه کرم وانیلی درست کن بذار داخل خمیر هم مجلسی هم راحته

شیرینی با نون تارت میتونی درست کنی مثلا تارت نارگیلی یا کرم و میوه بذاری 

نون تارت رو از لوازم قنادی باید تهیه کنی 

شیرینی های سه قلمی هم هستند که ترکیب ارد برنج و کره و پودر قند هستند اونا هم اسون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز