2821
2789
عنوان

نهایی تجربی

196 بازدید | 15 پست

بچه  ها من تازه شروع کردم کلا براکنکور و نهایی

نهاییی هم کم کم دارم میخونم ولی خیلی امیدم به نهایه

میتونم ازالان نهایو ۱۸ونیم اینا بگیرم معدلمو

میخوام رتبم۵هزار ۱۰هزار بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه تیر نمیخونی؟

اکه بخوام برنامه ریزی کنم واسه تیر وقتی امتحان نهایی دارم نمیدونم چکار کنم؟ چون نمیتونم مثلا دهم یازدهم هم بخونم وقتی دارم واسه نهایی میرم و یه روز در میان هم امتحان نهایی سعی میکنم تا اردیبهشت تمومشون کنم بعد واسه نهایی شروع کنم به علاوه زیست رو از اول بخونم .بعد نهایی هم ده روز وقت هست که خیلی کمه ولی یه مرور سریع رو بقیه درسا دارم 

اکه بخوام برنامه ریزی کنم واسه تیر وقتی امتحان نهایی دارم نمیدونم چکار کنم؟ چون نمیتونم مثلا دهم یاز ...

خب ولی تا اردیبهشت نمیتونی چیز زیادی بخونی درضمن میتونی با برنامه ریزی اوکیش کنی ازالان نهایی بخونی اون موقه فقط مرور میکنی

خب ولی تا اردیبهشت نمیتونی چیز زیادی بخونی درضمن میتونی با برنامه ریزی اوکیش کنی ازالان نهایی بخونی ...

ینی مثلا برنامه ریزی ۱۰۰ روزه داشته باشم واسه کنکور و خودمو به تیر برسونم؟

اون وقت کی میتونم مرور کنم؟ 

ینی مثلا برنامه ریزی ۱۰۰ روزه داشته باشم واسه کنکور و خودمو به تیر برسونم؟ اون وقت کی میتونم مرور ک ...

۱۵ روز جمع بندب زمان خوبیه بنظرم چون ما دیر شروع کردیم زیادد یادمون نمیرا

منم پشت کنکور تجربیم هدفم دانشگاه بابل تاز شروع کرد درخواست بده پیم بده گزارش بدیم ب هم

برام دعا کنین فرهنگیان بیارم و شرمنده مادرم نشم😘من نیازمندم تک دختر جهان پسری با قد ۱۹۰ و ته ریش و چشم ابرو مشکی باشم😂🦧
اره ت چ چ رشته ای میخوای

من چن ساله از درس فاصله گرفتم

امسال میخواستم شروع کنم بخونم واسه پزشکی اما نشد 

فقط سال اولی که کنکور دادم درس خوندم اونم بعد امتحانای ترم اول بود و رتبم ۶ هزار و خورده ای شد.کاش میرفتم و اون وقت ادامه میدادم نه بشینم تو خونه و افسردگی و هعیی. ۹۹ بود که کنکور دادم و چیزی ام یادم نیست🥲

سلام عزیزم  

امیدوارم و موفق باشی

خواستم بگم که من معلم زبانم
برای بچه های دوازدهم که پایه زبانشون ضعیفه و  نهایی دارن یک دوره. آماده کردم

اگر مایل بودید بگید که چند نمونش رو بفرستم  رایگان ببینید و بعد اگر خواستید پکیج کاملش رو بفرستم

پیام بدید درخدمتم ⚘️

ایدی روبیکا   Mehri1365English

ایدی ایتا   Englishapieceofcake

آیدی  شاد   @englishapieceofcake

ایدی تلگرام  englishapieceofcake

شامل:
✔️ ۱۰ دوره نمونه لیسنینگ همراه با پاسخ و متن و ترجمه
✔️ویس کامل توضیحات گرامرهای درس اول و  دوم و سوم  کتاب
✔️۱۰ دوره نمونه سوالات امتحانی با توضیحات کامل  
✔️لغات مهم  درس اول و دوم و سوم و لغات مهم  دوره ایی از سال دهم تا دوازدهم  مخصوص نهایی

هزینه کل ۴۰۰ تومن

💚این تاپیک نظر شاگردای  نی نی سایتمه💚

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736