elenasalvatore مدیر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 عنوان خاطره🤍 | مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 29 پست قدیمی ترین خاطره ای که یادتون میاد مربوط به چن سالگیتونه؟ نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A 1402/12/20 | 18:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 خاطرع یادمه جلو آینه موهامو شونه میکردم بعد کم کم که داشتم خودمو میدیدم شبیه خوک شدم ترسیدم جیغ زدم. ... برگامممممممم😱 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 نهایتا ۴سالگی مث ی تیکه از ی فیلم فقط... آره منم یه سری خاطرات یادم میاد ولی مبهمن یه مقدار نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 از قبل بدنیا اومدنم فقط یه چیز یادمه شاید مال هزاران سال پیش موقعی که خدا انسان رو آفرید حرفای خدا ه ... احتمالا خدا داشته درمورد آفرینش انسان ها ازت نظرخواهی میکرده🤦♀️😂 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
gjtlsnd عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2888 احتمالا خدا داشته درمورد آفرینش انسان ها ازت نظرخواهی میکرده🤦♀️😂 داشت در مورد اینکه منو بفرسه زمین یا ن حرف میزد 😂 울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریه کَرده بودی :)))
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 داشت در مورد اینکه منو بفرسه زمین یا ن حرف میزد 😂 ای بابا چرا قبول کردی بیای زمین😂😂😂 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
gjtlsnd عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2888 ای بابا چرا قبول کردی بیای زمین😂😂😂 قبول نکردم به زور منو فرستاد 😂😂😂 울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریه کَرده بودی :)))
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 قبول نکردم به زور منو فرستاد 😂😂😂 اونجا هم همه چی زورکی بود؟🤦♀️😂 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
gjtlsnd عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2888 اونجا هم همه چی زورکی بود؟🤦♀️😂 حالا مسخره میکنی بماند ولی من واقعا یادمه 😂 울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریه کَرده بودی :)))
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 حالا مسخره میکنی بماند ولی من واقعا یادمه 😂 مگه تو زمان سفر کردی که میگی اینارو یادته😂😂😂 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
mohsen456 عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 1037 شاید دو و سه سالگی! دقیقاً یادمه شعبون بیمخ و دار و دستهش اومدن که طرفدارای مصدقو شل و پل کنن!منم مث یه مرد جلوشون واستادم ! البته ۳۷ سال مونده بود که پستونک بخورما !😁 اما خب دیگه من وقتی عصبانی میشم زمان و مکان حالیم نی !😂😂 یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت میکنن که میدونن بودنشون برات مهم شده ...
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 شاید دو و سه سالگی! دقیقاً یادمه شعبون بیمخ و دار و دستهش اومدن که طرفدارای مصدقو شل و پل کنن! من ... نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
mohsen456 عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 1037 بذار ببینم از کجا میدونی دروغ میگم؟!🤔🤔 آخه خاطره به این قشنگی و بدون سوتی و باگ ، چطور ممکنه بدونی دروغه ؟!😁😂یا خیلی باهوشی !!! یا مامانم منو لو داده !!😁😂 یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت میکنن که میدونن بودنشون برات مهم شده ...
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 بذار ببینم از کجا میدونی دروغ میگم؟!🤔🤔 آخه خاطره به این قشنگی و بدون سوتی و باگ ، چطور ممکنه بدون ... در باهوش بودن من که شکی نیست😌😌😂 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
mohsen456 عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 1037 در باهوش بودن من که شکی نیست😌😌😂 صد البته!☺️👌👍 یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت میکنن که میدونن بودنشون برات مهم شده ...
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 صد البته!☺️👌👍 😂😂🤦♀️ نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A