elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 عنوان خاطره🤍 239 بازدید | 29 پست قدیمی ترین خاطره ای که یادتون میاد مربوط به چن سالگیتونه؟ نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A 1402/12/20 | 18:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 منخودم یه چیزایی یادم میاد شاید ۴_۳سالم بود نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 شده شک کنین یه سری از خاطراتتون واقعیه یا ساخته ذهنتونه؟؟؟ نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
gjtlsnd عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2888 چیمیگی من رنگ مقنعه پرستاری که منو بدنیا آورد یادمه حتی قبل از بدنیا اومدنم هم یه چیزایی یادمه 울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریه کَرده بودی :)))
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 اگه دوس داشتین خاطرتونو تعریف کنین🙂🙂🙂 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 چیمیگی من رنگ مقنعه پرستاری که منو بدنیا آورد یادمه حتی قبل از بدنیا اومدنم هم یه چیزایی یادمه واقعا؟؟؟😱😱😱 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 واقعا؟؟؟😱😱😱 مگه میشه؟؟؟ نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
gjtlsnd عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2888 شده شک کنین یه سری از خاطراتتون واقعیه یا ساخته ذهنتونه؟؟؟ خاطراتی که فکر می کنی ساخته ذهنت هست خاطرات زندگی قبلیت بوده 울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریه کَرده بودی :)))
آنه_دختری_در_پاریس عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 21274 چیمیگی من رنگ مقنعه پرستاری که منو بدنیا آورد یادمه حتی قبل از بدنیا اومدنم هم یه چیزایی یادمه از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد
خوشملچی عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 1130 نهایتا ۴سالگی مث ی تیکه از ی فیلم فقط... اللهم عجل لولیک الفرج ۰۰/ از چیزی که باید ترسید خود ترسه..... تورک قیزی
spenta_armiti عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 3198 خاطرع یادمه جلو آینه موهامو شونه میکردم بعد کم کم که داشتم خودمو میدیدم شبیه خوک شدم ترسیدم جیغ زدم. خیلی عجیبه الانم خوابشو میبینم. خیلی بچه بودم.
gjtlsnd عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2888 واقعا؟؟؟😱😱😱 از قبل بدنیا اومدنم فقط یه چیز یادمه شاید مال هزاران سال پیش موقعی که خدا انسان رو آفرید حرفای خدا هم یادمه 🤣 울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریه کَرده بودی :)))
elenasalvatore مدیر استارتر عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 18554 از قبل بدنیا اومدنم فقط یه چیز یادمه شاید مال هزاران سال پیش موقعی که خدا انسان رو آفرید حرفای خدا ه ... 😂😂😂 نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A