2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

188 بازدید | 16 پست

چیزایی که میخوام بگمو بیشتر پشت کنکوری ها درک میکنن 

من هیچ کنترلی روی هیجانات و احساساتم ندارم کوچکترین چیزی که برام پیش میاد چند روز منو بهم میریزه میخام بپرسم شمام این مشکلو دارین چطور کنار میاین و کنترل میکنین کسی هست مثل من هیچ دوستی نداشته باشه و توی رابطه هم نباشه با اینا چطور کنار میاین همه چی اوکیه یهو نمیدونم چرا بهم میریزم 😓

منم مثل توعم.. هنوز حل نشده 

از خودم خستم انگار دیگ قرار نیست ادم شم بعد این همه شال هنوز یاد دوستام میفتم دلم براشون تنگ میشه حالمو بد میکنه و گاهی حس میکنم نیاز دارم ینفر تو زندگیم باشه چون تنهایی اذیتم میکنه یهو تو توهمات خودم غرق میشم با اینکه میدونم قرار نیتس هیچ اتفاق جدیدی بیفته چند روز زندگیم مختل میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینطورم

اینکه تو رابطه نیستی بهتره،،، چون بیشتر روحیه ات بهم میریزه مخصوصا تو دوران کنکور

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)
منم همینطورم اینکه تو رابطه نیستی بهتره،،، چون بیشتر روحیه ات بهم میریزه مخصوصا تو دوران کنکور

اره برا همین تا حالا تو رابطه نرفتم با اینکه خیلی برام سخته اما از طرفیم گاهی خیلی اذیتم میکنه این مورد ب ادم فشار میاره نمیدونم چیکارش کنم

منم همینطورم اینکه تو رابطه نیستی بهتره،،، چون بیشتر روحیه ات بهم میریزه مخصوصا تو دوران کنکور

بعدم من مثل ی دوازدهمی ک نیستم الان چند ساله زندگیم کنکور شده حتی خجالت میکشم به زبون بیارم چند ساله دارم کنکور میدم 😢

اره برا همین تا حالا تو رابطه نرفتم با اینکه خیلی برام سخته اما از طرفیم گاهی خیلی اذیتم میکنه این م ...

کاملا درکت میکنم چی میگی

تنهایی سخته واقعا،، مخصوصا اگه مثل من خیال پردازم باشی😅🤦🏻‍♀️

ولی تو رابطه رفتن خیلی بیشتر بهت صدمه میزنه، بهت قول میدم که اصلا حالتو خوب نمیکنه فقط به دغدغه هات اضافه میشه

اینجا دَویدَن سَهمِ کسانی است کِه نِمی رِسَند وَ رِسیدَن سَهمِ کسانی کِه نِمی دَوَند :)
بعدم من مثل ی دوازدهمی ک نیستم الان چند ساله زندگیم کنکور شده حتی خجالت میکشم به زبون بیارم چند ساله ...

عزیزممم چقد سخت💔

واقعا متنفرم از کنکوررر

من دوازدهمم ولی اصلا آماده نیستم

کاش کنکور نبود حیف این همه سالای قشنگ زندگی آدم هدر بره

کاملا درکت میکنم چی میگی تنهایی سخته واقعا،، مخصوصا اگه مثل من خیال پردازم باشی😅🤦🏻‍♀️ ولی تو را ...

اره دقیقا شدیدا خیال پردازم میدونم اینو همیشه ازش فرار کردم ولی کاش احساسات هبجاناتمونم از بین میرفت ولی اینم ی درد دیگه هستا چون پارسال بعد کنکور ی دوره افسردگی گذروندم احساساتمو از دست داده بودم خیلییی سخت بود 🤦🏻‍♀️

عزیزممم چقد سخت💔 واقعا متنفرم از کنکوررر من دوازدهمم ولی اصلا آماده نیستم کاش کنکور نبود حیف این ...

تورو خدا خودتو نجات بده سال اول نذار زندگیت مثل من شه 🥲❤️

اره دقیقا شدیدا خیال پردازم میدونم اینو همیشه ازش فرار کردم ولی کاش احساسات هبجاناتمونم از بین میرفت ...

آره واقعا احساسات خیلی اذیت میکنن بودنش یه درده نبودنشم هزار درد😅🤦🏻‍♀️

نمیدونم واقعا فقط باید کنار اومدو گذروند

رشته ات تجربیه؟

میخوای یکم با هم حرف بزنیم خصوصی؟ اگه دلت خواست البته❤

تورو خدا خودتو نجات بده سال اول نذار زندگیت مثل من شه 🥲❤️

وای خیلی دلم میخواد خلاص شم از این وضعیت

ولی واقعا اهمال کاریو و یه سری مشکلات دیگه داره اذیتم میکنه کلی فرصتم از دست دادم نمیدونم عاقبتم چی میشه😢💔

خودت امسال راضی هستی از وضعیتت یا نه؟