2777
2789
من از نوآکنه و رویوال و سبوماآردن و واتربوست نوتروژینا راضی بودم. ولی از بین اینا بخوام انتخاب کنم ن ...

ریوایوالو تعریفشو شنیدم از چه لحاظ میگی تابستون اینو میزدم زمستون اونو؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ؟یعنی کسی راضی نیس ازمحصولات ام ان دی

نمیدونم اما ریسکه زدنش محصولات ایرانی که داروخونه ها میفروشن بخر 

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
چه مرطوب کننده ای میزنی عزیزم

من صورتم اگزما داشت برای اون مرطوب کننده درمالیفت قرمز رنگه مخصوص قرمزی صورته اونو میزنم

بعدشم مرطوب کننده نیتروژینا نارنجیش ضدجوشم هست اونو میزنم 

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
ریوایوالو تعریفشو شنیدم از چه لحاظ میگی تابستون اینو میزدم زمستون اونو؟

از بابت جنس و بافت کرم و آب و هوای فصل.

رویوال یه مدلیه که زیادی جذب میشه و خب توی زمستون که اب و هوای خشکی هست، اون میزان کافی چربی رو به پوست نمیده و آبرسانی نمیکنه و درنتیجه پوست دهیدراته میشه. ولی همینو توی تابستون که گرمه ادم ممکنه عرق کنه یا هرچی استفاده کنی، عالیه چون هم اون میزانی که لازمه بهت چربی میده هم آبرسانی میکنه.

نو آکنه برای تابستون ممکنه سنگین باشه چون چربیش برای تابستون زیاده ولی برای زمستون خیلی خوب جذب میشه و اون چربی و رطوبت و نرمی کافی رو به پوست میده.

و اینکه از بابت ترکیبات هم میگم، نوآکنه ترکیبات مرطوب کنندگی بالاتری نسبت به رویوال داره، مثلا اگر هردو هیالورونیک اسید و گلیسیرین دارن، نواکنه اوره و سرامید هم داره، و برای جلوگیری از دهیدراته شدن توی زمستون عالیه ولی همینو تابستون استفاده کنی عرق میکنه پوست.

از بابت کومدون زا بودنشون، هردو به یک میزان ترکیبات امنی برای پوست مستعد جوش دارن ( نواکنه و رویوال منظورمه ) و من خودم اکنه دارم و خیلی حساسم به مرطوب کننده ابرسانها و این دوتا برای من عالی بودن

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

از بابت جنس و بافت کرم و آب و هوای فصل. رویوال یه مدلیه که زیادی جذب میشه و خب توی زمستون که اب و ه ...

دمت گرم عزیزم چه اطلاعات خوبی داری

برای ضدافتاب چی استفاده میکنی

دمت گرم عزیزم چه اطلاعات خوبی داری برای ضدافتاب چی استفاده میکنی

فداتم

ضدافتاب بی رنگ فلوئیدی مای همونی که در نارنجی داره

قبلا ضدافتاب بی رنگ لافارر رو داشتم مخصوص پوست چربش همونایی که تیوپ زرد دارن ولی چون قیمتش بالاست و من عادت دارم هرروز ضدافتاب بزنمو تمدید کنم خیلی به صرفه نبود و برای تمدید کرم سنگین و چربی بود، من دوست دارم ضدافتاب یکمی رقیق و آبکی مانند باشه و خوب جذب بشه و حسی به پوستم نده، مای یه همچین چیزیه ولی لافارر نه. لافارر رو برای زیرساز ارایشی که کرم پودر داره پیشنهاد میکنم، مای رو برای ضدافتاب روزانه. جفتشون اکنه ی منو تشدید نکرد، لافارر هم برای زمستون مناسب تره، مای برای همه فصلا اوکیه. مای فقط همین مدلی که گفتم ضدافتابش خوبه، مدلای دیگه ی ضدافتاباش مفت نمی ارزن. 

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

فداتم ضدافتاب بی رنگ فلوئیدی مای همونی که در نارنجی داره قبلا ضدافتاب بی رنگ لافارر رو داشتم مخصوص ...

مرسی عزیزم خدارو شکر منم همین برندی که میزنیو دارم😘