یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مممنونم که جواب دادی دوستم فقط اگر زحمتی نبود و دوست داشتی بهم میگی نمونه مغزاستخوان گرفتی که فهمیدن ...
خواهش میکنم عزیزم.نمونه مغز واستخوان تنبلیو نشون داد.اسم بیماری همmds بود که خوب خداروشکر ازنوع کمخطر.چون بعضی از انواعشون در نهایت منجر به لوسمی میشن.بعدم که هر ۳ماه چکاب مینویسه دکتر.همون ازمایش cbc.البته مادرممبتلاهستن و علتش هم مصرف طولانی مدت قرص سولفاسالازین بود.
نگران نباشید معمولا بیماری های که نمیخوام اسمشو ببرم علامتش بالا رفتن شدید گلبول سفیده و کلا همه فاکتور های خونی بهم میریزن این گفته ی پزشک مادرمه.اکثر خانوما هم هموگلوبین پایین دارن و اینطبیعیه من خودم یبار هموگلوبینم رسید بود به۹.خیلی حساس نباش بخاطرش.ولیحتما اگه دکترنمونه خواسته بدین که خیالتون راحت بشه.نمونه گیری یه مقدار درد داره و بعدش مراقبت میخواد چون تا مدت ها کمردرد و پا درد دارن.ان شاللهکه هیچ مشکلی نباشه من خودم با اینکه دکتراول کارقبل نمونه برداری خیالمو راحت کرده بود که مشکلی نیست ونمونهرو فقط برای اطمینان۱۰۰درصدی میگیرم،بازم ترس تو دلم بود.اما شماقوی باشید💋❤