2777
2789
عنوان

حق با منه یا نه

113 بازدید | 10 پست

دوستان ایشون یه مدته ک سرکار نمیره منم رو این موضوع حساسم هی میگم کار پیدا کردی الکی میگه پیگیرم ولی هنوز خبری نیس اخر سر منم حرصم گرفت و قهر کردم گفتم تا عید وقت داری کار پیدا کنی با بیکاری نمیتونی زندگی بسازی بعد برگشت نوشته من همینم از این ب بعدم همینه منم چیزی نگفتم بعد فرداش زنگ زد جواب ندادم تو واتساپ نوشت چرا جواب نمیدی ارزش نمیذاری گفتم خودت میدونی دلیلشو فقط یدونه استیکر لبخند گذاشت منم گفتم جوابت برا حرفام فقط همین استیکره گف اره وگذاشت رفت و شبش تو وضعیت واتساپش تیکه و حرفای ک انگار مقصر منم گذاشته بود امروزم اصلا انلاین نشده حالا بگین من مقصرم یا ایشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب نه نیستی اما چرا اصرار به ادامه داری اگر نمیره سرکار و بقولش همینه که هست شما بکش کنار بزار اونم همون‌طور ادامه بده حداقل وقت و عمر شما تباه نشه بایه آدم بیخیال.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
فقط  اینو بگم زندگی بدون عشق سخته درست ولی عشق و نمیتونی نون کنی موقع گرسنگی بخوری

اره بدبختی اینجاس ک من عاشقشم و هر کاری میکنم نمیتونم دل بکنم ازش الانم دلتنگشم تمام تلاشمو میکنم ولی انگار دوس داره بخوره بخوابه موندم اصلا

رابطتون چیه؟ دوستید یا نامزد؟  دنبال کار نیست یا پیدا نمیکنه؟ کلا ادم علافیه؟ یا از پیگیری شما ...

دوستیم ب من میگه دنبال کارم ولی الان چهار ماهی میشه هنوز خبری نیس قبلا کار داشت در مورد گیر دادنم اصلا گیر نمیدادم هر از گاهی میگفتم بهش کار چی شد میگفت چشم ولی دیگه این اواخر واقعا از بیخیال بودنش عصبی شدم و حرفو باز کردم

اره بدبختی اینجاس ک من عاشقشم و هر کاری میکنم نمیتونم دل بکنم ازش الانم دلتنگشم تمام تلاشمو میکنم ول ...

اشباهت نکن  زندگی سخته جتی با وجود کار کردن و حقوق دیگه چ برسه ب اینکه کار نکنه بد بخت نکن خودتو

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
دوستیم ب من میگه دنبال کارم ولی الان چهار ماهی میشه هنوز خبری نیس قبلا کار داشت در مورد گیر دادنم اص ...

عمرتو و احساستو معطل دیگران نکن معلومه ادم مسئولیت پذیری نیست اگر بود میرفت تو این مدت پیک اسنپ یا کارگر سوپرمارکتی چیزی تا شغلی پیدا کنه