2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده🥲

108 بازدید | 2 پست

سلام

نمیدونم قراره قضاوت بشم یا نه ولی انقدر حالم بده که میخوام اینجا تعریف کنم بلکه یکم سبک بشم)من ۱۵ سالمه درسم عالیه باشگاه میرم کتاب میخونم نماز میخونم و.... هرجوری که هست سعی میکنم خوشحال باشم و لایف استایل خودمو داشته باشم ‌‌‌. دوس پسر ندارم اهلش هم نیستم کلا احساس میکنم خیلی با هم سنام فرق میکنم. آزار و اذیت زیادی هم برای خانوادم ندارم نه کاری کردم که آبروشون بره نه از محدودیت هام گذشتم نه هیچی تنها بحثی که با من دارن سر آرامش داشتن من تو خونه هست .من اصلا تو خونمون آرامش ندارم اکثر وقتا همه درحال دعوا و داد و بیدادن وقتی هم که دعوا نمیکنن دو کلمه باهاشون حرف میزنم دعوامون میشه انگاری هیچ کدوممون اعصاب نداریم ، منم هرموقع میخوام منطقی حرف بزنم و داد و بیداد نکنم مسخره ام میکنن تخریبم میکنن میزننم همین چند وقت پیش انقدر بد کتک خوردم از داداشم که تا چند وقت اثرش مونده بود ، بیشتر بحثای خانوادم سر پوله منم درکشون میکنم اوضاع خیلی بد شده نمیشه به خانواده فشار آورد ولی اونا‌ هیچ جوری درکم نمیکنن . من دلم میخواد یه کسب و کار کوچولویی برای خودم داشته باشم که حداقل یه دلخوشی کوچیک داشته باشم  و هم یه باری از دوش خانوادم بردارم ولی امکان بیرون کار کردن ندارم به نظرتون باید چیکار کنم؟؟ میشه به عنوان بزرگتر یه نصیحتی به من بکنید😔

عزیزم هیچکس به خاطر دختر خوب بودن ازت تشکر نمیکنه زندگیتو بکن

خیلی سعی میکنم حرف بقیه واسم مهم نباشه واسه دل خودم زندگی کنم ولی وقتی هرنظری برای یه موضوعی میدم و دیدگاهم و میگم همه سریع میگن اشتباه میکنی مردم چی میگن و در کل اولین حرفشون مهم بودن نظر و حرف مردمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان