2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

75 بازدید | 6 پست

سلام دوستان، من ۴۱روزه پریود نشدم، هیچ علائمی از بارداری و پریود هم ندارم، بی بی چک زدم منفی شد، دوسال اقدامم، خیلی دیگه ناامید شدم، کارم شده گریه، می ترسمم برم ازمایش، یه دلخوشی کوچیک ته دلم مونده اونم برا ازمایشه ک میگم شایداون مثبت باشه، ولی میترسم اونم منفی شه، کسی هس تجربه داشته باشه بی بی چکش منفی باشه ولی باردار باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما برو سونو کیست داری به احتمال زیاد 

اخه من هیچوقت کیست نداشتم، دردزیر شکمم ندارم، پریودامم هرماه شدم، حالا شاید یکی دوروز عقب جلو شده، ولی مشکل دیگ نداشتم

اخه من هیچوقت کیست نداشتم، دردزیر شکمم ندارم، پریودامم هرماه شدم، حالا شاید یکی دوروز عقب جلو شده، و ...

مگه نمیگی ۴۰ روزه پریودت عقب افتاده؟ پس به مشکلی هست کیست هم یه دفعه به وجود میاد حتی اگر قبلا نداشته باشی 

مگه نمیگی ۴۰ روزه پریودت عقب افتاده؟ پس به مشکلی هست کیست هم یه دفعه به وجود میاد حتی اگر قبلا نداشت ...

فردا میرم هم آزمایش میدم، هم سونو، خداکنه باردار باشم، حالا بهم میخوره دیگ ازاین بی بی چکای منفی، 

فردا میرم هم آزمایش میدم، هم سونو، خداکنه باردار باشم، حالا بهم میخوره دیگ ازاین بی بی چکای منفی،&nb ...

اگر پریودت منظمه ۲ هفته بعد اقدام بارداری مشخص میشه 

بی بی چکم بعد ۴۰ روز نشون میده 

سونو هم باردار باشی نشون میده