2777
2789
عنوان

خداحافظی

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این قضیه فقط ازغروره یابایدچشماتوببندی وانگارازاول هیچی نبوده،یابافکراینکه چیشد اینطوری شدادامه بدی،یاهم غرورتوبذاری کنارویباربرای همیشه بپرسی چیشده وخلاص شی,بنظرم اینکاروبکن،تهش اینه که بخاطرارامش روان خودت اینکاروکردی درسته؟

فکرمیکنم شماهم جفتتون مغرورهستید،اگرواقعامیتونی باخودت کناربیای بعدش پیگیرشو ببین چی شده 

مغرور که هستیم ولی این آخرا رفتارش خیلی عوض شده بود به بهونه درگیری شخصی و کار و فلان نه درست خبر میگرفت نه مثل همیشه رفتار میکرد خیلی سرد شده بود میگفت درکم کن و فلان ولی هیچی نمیگفت که چشه داستان چیه فقط میگفت درک کن 

منم اوایل خیلی خواستم کنارش باشم و هیچی نمیگفتم

ولی بعدش نتونستم ، چجوری میتونستم اون همه تغییر رفتارو درک کنم

این قبلا براش مشکل پیش میومد کی اینطوری میشد

بعد چندروز خبر نگرفتم اونم اصلا که اینجوری شد

این قضیه فقط ازغروره یابایدچشماتوببندی وانگارازاول هیچی نبوده،یابافکراینکه چیشد اینطوری شدادامه بدی، ...

فکر میکردم راحته چشمامو ببندم و رد شم

ولی ذهنم خیلی اذیته 

موافقم باهات ، اما نمیدونم چجوری سر بحثو باز کنم یا چی بگم 

خیلی غریبه شده برام

فکر میکردم راحته چشمامو ببندم و رد شم ولی ذهنم خیلی اذیته  موافقم باهات ، اما نمیدونم چجوری س ...

تماس بگیرباهاش،بگوبایدببینیش،رودرروصحبت کنی بهتره،لااقل تکلیف خودتومیدونی بعدش

[QUOTE=331389528]مغرور که هستیم ولی این آخرا رفتارش خیلی عوض شده بود به بهونه درگیری شخصی و کار و فل ...

نمیتونم بگم دروغ میگفته که مشکل براش پیش اومده نه

اما این قبلا که مشکلی ام داشت رفتارش بامن عوض نمیشد برا رابطش وقت میذاشت ، الان یه آدم عجیب شده اخلاقش اصلا شبیه قبل نیست 

نمیتونم بگم دروغ میگفته که مشکل براش پیش اومده نه اما این قبلا که مشکلی ام داشت رفتارش بامن عوض نمی ...

تغییربرای همه هست یوقتایی مشکلات یاغم انقدری زیاده که توان یه ادمومیگیره،یااینکه زمان میبره تابتونه همه چیزوباهم پیش ببره مثل قبل،بایدتمرکزشوبذاره رومشکلش،صحبت کن باهاشون،امیدوا م مشکلتون حل بشه

از نظر من اگه چنسال تو رابطه بودی و دوماه کامل تونستی که بهش نه زنگ بزنی نه پیام پس زیاد عاشقش نبودی این عادت هست که داره دیوونت میکنه بیشتر بهش عادت کرده بودی تا عاشقش باشی

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

از نظر من اگه چنسال تو رابطه بودی و دوماه کامل تونستی که بهش نه زنگ بزنی نه پیام پس زیاد عاشقش نبودی ...

اینجوری نیست که میگین
کلا یه مدتی چندماهی شبیه قبل نبود خیلی بد قلق شده بود تو این چندسال اصلا همچین اخلاقی نداشت که مشکل براش بیاد و انقدر بامن تغییر رفتار بده ، مثل همیشه بود برای رابطش وقت میذاشت فقط حالو حوصله نداشت
بهم میگفت مشکل چیه چی اذیتش میکنه و...
ولی این اخیرا اصلا
انگار با یه هفت پشت غریبه حرف میزد چیزی نمیگفت اصلا وقت نمیذاشت
تا زنگ و پیام نمیدادم اون نمیزد پیامارو خیلی دیر جواب میداد
خلاصه بگم اصلا جز اولویت های اون آدم نبودم ولی هی راه اومدم با همه اینا درک کردم کوتاه اومدم و کنارش بودم
همیشه ام تو بحث و دعواها دوست داشتنو به غرور یا لجبازی ترجیح دادم
ولی دیگه خسته شدم چندبار سعی کردم ازش بپرسم مشکلش چیه چرا اینجوری میکنه فقط حرفش این بود وقتی گله میکردم که اینجوری نیست که تو میگی ، و درکم کن! دفعه آخر منم فقط گفتم حیف همه چی و دیگه چیزی نگفتم . توی این دوماه ، تولدش که شد باز تبریک گفتم بهش اونم اصلااا به رو خودش نیاورد فقط تشکر کرد ،میگین انقدر راحت بیخبر بودی ازش راحت نبود هرروز که میگذشت میدیدم این آدم اصلا دلشم تنگ نمیشه؟؟ من بودم تا الان هزاربار خبر گرفته بودم
و وقتی دیدم چیزیو به روی خودش نمیاره و بود و نبودم حس نمیشه این دوماه هربار که رفتم سمت گوشی خودمو کنترل کردم که پیام ندم
چقدر باید خودمو زیر پا بذارم مگه

چرا اون که زنگ نزد عاشقم نبود؟

اینجوری نیست که میگین کلا یه مدتی چندماهی شبیه قبل نبود خیلی بد قلق شده بود تو این چندسال اصلا همچین ...

خب پس من قضاوت کردم 

پس دیگه بخاطر همچین کسی نه خودتو نارحت کن نه عذاب بده معلومه که دنبال بهانه بوده تو رو از خودش سرد کنه

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁