liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4179 عنوان از درد مردم 🥲 119 بازدید | 5 پست بچه ها من چند روزه کمرم بی دلیل درد میکنه در حدی که میشینم با پامیشم انگار دو تیکه میشه حتی به سختی میتونم بلند شم اضافه وزن ندارم سنی ام ندارم ۲۱ سالمه حتی خم نمیتونم بشم کسی تجربه داشته؟ 🥲اگر اره چجوری درمان شده کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده 1402/12/20 | 13:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم08 عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 9487 شاید گرفتهروغن مالی کن ببند بزار گرم بشه خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
flowe3r عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 1257 عفونت و درد در پهلو نداری ؟ سابقه سنگ کلیه یا عفونت کلیه نداری ؟سونو گرافی بده قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️🩹
liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4179 شاید گرفته روغن مالی کن ببند بزار گرم بشه نمیدونم بخدا امونمو بریده 😭 نمیتونم بشینم راحت کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده
liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4179 عفونت و درد در پهلو نداری ؟ سابقه سنگ کلیه یا عفونت کلیه نداری ؟ سونو گرافی بده سنگ کلبه که نه 🥲 عفونت و نمیدم ولی سنو رو پسفردا میرم بدم کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده
flowe3r عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 1257 سنگ کلبه که نه 🥲 عفونت و نمیدم ولی سنو رو پسفردا میرم بدم خب سونو کامل بده اگه مجردی سونو معمولی اگه متاهلی سونو واژینالعلت مشخص میشه اگه سنگ باشه یا دفع سنگ داشته باشی نشون میده تو سونواگه نه که معلوم میشه عفونته دارو بهت میده دکتر قشنگم یه صلوات محمدی پسند مهمونم میکنی؟❤️🩹