2777
2789
عنوان

سوتی بدی دادم🤦‍♀️

198 بازدید | 13 پست

یکی از اقوام خانمش بارداره اخرای ۶ ماهشه...بعد مادرصوهرم گفت بچه ش دختره 

صبح زنگ زد بهم احوالپرسی و اینا بعد داشت حرف میزد منم گفتم کی تاریخ زایمانتونه گفت فعلا انومالی نرفتم منم دیگه نگفتم جنسیت چیه گفتم خودش دوست داشته باشه میگه 

موقع خداحافظی گفت بیاین سر بزنیح یهو منم نه گذاشتم نه برداشتم گفتم دختر گلت به دنیا اومد میایم🤦‍♀️😐کلا مکث کرد 

خیلی اعصابم خرابه چرا یهو اینو گفتممم واقعااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز بدی نگفتی اتفاقا اون سوتی داده ، نه

اخه میگم فردا به مادرشوهرم نگه چرا گفتی فک کنم دوست نداشت جنسیت بچه ش دختر شده نمیخواست بگه چون سری قبلم بهم گفت تو توی انتی بهت چی گفت واقعا درست بود؟گفتم اره گفته ۸۰ دصرد دختره و دختر شد

فک کرده ب روش آوردی بابت دروغش 😂

اره بخدا اینقد ناراحت شدم خودم میگم اینجوری فکر نکنه🤦‍♀️😐اخه یکی نبود بگه تو بگی نی نی گلت به دنیا بیاد دنیا به اخر میرسه عین باید بگی دختر

اخه میگم فردا به مادرشوهرم نگه چرا گفتی فک کنم دوست نداشت جنسیت بچه ش دختر شده نمیخواست بگه چون سری ...

ول کن بابا

حالا انگار چی شده

آدم نکشتی که

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

ول کن بابا حالا انگار چی شده آدم نکشتی که

اخه نمیدونی چه شخصیتی دارن به همه بدگمانن وگرنه کس دیگه ای بود اصلا برام مهم نبود مطمئنم الان پشت سرم میگه پفیوز خبر داشته خواسته به روم بیاره از عمد گفته 

اخه نمیدونی چه شخصیتی دارن به همه بدگمانن وگرنه کس دیگه ای بود اصلا برام مهم نبود مطمئنم الان پشت سر ...

بهتر

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻