2777
2789
عنوان

ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 58 پست
ای وای نه باید حتما شکایت کنه ازشون کلی کمکش میکنن درمانشو شروع میکنن الان قدیم‌نیست باهاش صحبت کنه ...

جواب نمیده زیاد پاپیچش بشم گوشیشو خاموش کنه اصلاحرف گوش نمیده

🦦

حتما برو مشاوره عزیز دلم وگرنه دنیا برات تیره و تار میشه، قدر خودت رو بدون عزیزم 

رفتم به اندازه موهای سرم یه مدت که وسواس ام اس داشتم ۲۰ ساله وسواس دارم وسواس ایدزو یادم رفته بود یهو فعال شد 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم به اندازه موهای سرم یه مدت که وسواس ام اس داشتم ۲۰ ساله وسواس دارم وسواس ایدزو یادم رفته بود یه ...

خوب اکثر وسواس ها توی بحران ها و استرس ها برمیگردن، به هر حال اگه مجدد داری اذیت میشی و از پس افکارت برنمیای مجدد برو 

جان و جهان من تویی   
خوب اکثر وسواس ها توی بحران ها و استرس ها برمیگردن، به هر حال اگه مجدد داری اذیت میشی و از پس افکارت ...

ممنون عزیزم نه خیالمو راحت کردی فعلا 😅😘

خوب اکثر وسواس ها توی بحران ها و استرس ها برمیگردن، به هر حال اگه مجدد داری اذیت میشی و از پس افکارت ...

سلام عزیزم میگم شما گفتی باید سوزن سر داشته باشه تا ویروس ایدز منتقل بشه من دو هفته پیش گفتم یه پسر جوونی پشت سرم میومد حس کردم چیزی تو دستشه همش فکر میکردم سوزنی چیزی باشه ولی سوزشی حس نکزدم که چیزی زه باشه بهم تا یه جاییم دنبالش رفتم ولی نفهمیدم تو دستش چی بود از دیروز حس سرماخوردگی دل پیچه بدن درد دارم هی میگم نکنه علامت ویروس ایدزه 

نه بابا ایدز کجا بود گفتم بهت برو مشاور وقتی وسواس رهات نمیکنه 

چه میدونم اخه تو نت زدم نوشته بود دو هفته بعد از انتقال علامت مثل سرماخوردگی پیدا میشه منم گفتم نکنه 😅

نیست حساس نشو

عزیزم یه سوال من به خاطر وسواسم به ایدز خودم کیت گرفتم همش حس میکردم خط کمرنگ داره فوری رفتم مرکز امم خمینی تست گرفت ده دقیقه یک ربع گفت منفیه برو خانم بازم دلم اروم نگرفت خودم تست گرفتم تا نیم ساعت یه خط بود 

چند ساعت بعد انگار پایینش  رنگ پخش شده بود 

تا کی قابل قبوله نتیجه کیت

همون چند دقیقه اول، مرکز امام خمینی کجا رفتی؟ 

این تستو خودم زدم دیشب تا صبح صد هزار بار نگاه کردم اخر رفتم انداختم اشغالی گفتم دیوونه میشم 

هفته پیشم امام خمینی تست دادم یک ربع گذشت گفت خانم برو دنبال زندگیت منفیه همش میگم نکنه باید بیشتر میموند

من وسواس دارم رابطه پر خطر نداشتم  یا تزریق پر خطر نداشتم