2777
2789
عنوان

ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی هست این نمیدونم والا

ی دارو جدیدع تونت بزن .ولی فک نکنم دولتا پخشش کنن،فک کنم بودن ایدز براشون بیشتر مزیت دارع

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

یا خداااا شکایت کرد؟الان خوبه؟

شکایت نه کلا افسرده شده گفت شکایت کنم مگ چی میشه سلامتیم بر میگرده کلا دیگ باهیچکس درارتباط نیست باید هزار بار پیام بدم تاجواب بده همیشه نشسته گوشه خونه

🦦

۱۶ سالمه نه فقط نمیدونم چرا یهو نگران شدم که نکنه مثلا دست مامانم به جایی بخوره بعد آلوده باشه ناخنش ...

مشخص بود سنت کمه نگران های بیخودی هست اینا یکم بزرگ تر بشی به این  روز هات خودت هم می خندی 😁

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
سوزن ته مرواریدی تو خمیر بازی 

عزیزم اولا برای از بین بردن وسواس اگه به تنهایی نمیتونی از فکرت بیرونش‌ کنی برو مشاوره، اگه بری مراکز بهداشت کارشناس روان رایگان مشاوره میده، در ضمن سوزنی که داخلش سوراخ نباشه اصلا ایدز رو منتقل نمیکنه همیشه سعی کن از سوزن های تزریقی فاصله بگیری 

جان و جهان من تویی   
شکایت نه کلا افسرده شده گفت شکایت کنم مگ چی میشه سلامتیم بر میگرده کلا دیگ باهیچکس درارتباط نیست بای ...

ای وای نه باید حتما شکایت کنه ازشون کلی کمکش میکنن درمانشو شروع میکنن الان قدیم‌نیست باهاش صحبت کنه بره پزشک‌قانونی کمکش میکنن

عزیزم اولا برای از بین بردن وسواس اگه به تنهایی نمیتونی از فکرت بیرونش‌ کنی برو مشاوره، اگه بری مراک ...

ممنون عزیزم لطف کردی 

من کلا بچه بودم یهویی وسواس گرفتم تا ده سال داشتم دیگه یادم رفت یهویی که دو ماه پیش سوزن رفت تو پام تو کوچه انگاری فعال شد گوشه ذهنم بوده 

الان هر که پشت سرم مکان شلوغ باشه میگم نکنه سوزن الوده ز دبهم پریروز هی میخواستم ببینم تو دست پسره چی یود از بغلم رد شد هر چی رفتم دنبالش نفهمیدم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

ممنون عزیزم لطف کردی  من کلا بچه بودم یهویی وسواس گرفتم تا ده سال داشتم دیگه یادم رفت یهویی که ...

حتما برو مشاوره عزیز دلم وگرنه دنیا برات تیره و تار میشه، قدر خودت رو بدون عزیزم 

جان و جهان من تویی   
اینو نمیدونم امایکی از همکلاسیام از طریق ترمیم ناخن متاسفانه مبتلا شد

من نمیدونم مردم چجوری جرات میکنن میرن کاشت ناخن

اکثر ارایشگاها غیربهداشتیه

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠