2777
2789
عنوان

ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 58 پست

مگه مامانت ایدز داره🫤ولکننن

مامانت چرااینجوری میکنه؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو نمیدونم امایکی از همکلاسیام از طریق ترمیم ناخن متاسفانه مبتلا شد

وای!!!!کاش نمیرفت

میگم ازااین دارو کروکدلین خبر داره؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نه ایدز نداره یعنی نمیدونم ولی میترسم که از ناخن هم انتقال کلا داده میشه یا نه چون خیلی خونی میشم با ...

من از ۱۸ سالکی وسواس ایدز داشتم 

ده سال داشتم که دیگه یادم رفت چند وقت پیش یه سنجاق ته مرواریدی رفت تو کوچه تو پام یهو دوباره وسواسم برگشت 

اصلا بهش فکر نکن گه وسواس بگیری مثل من بیچاره بشی 

پریروز رفتم بیرون شلوغ بود یه پسره پشت من دستش به حالت قیچی بالا اورد تو اون دستشم یه چیزی بود نفهمیدم چی هی میگفتم نکنه سوزن الوده زد بهم 

یعنی بدبخت میشه ادم 

نه مامانت ایدز داره نه تو اینجوری میگیری 

ویروس ایدزم ۳۰ ثانیه فقط بیرون از بدن زندس 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

نه ایدز نداره یعنی نمیدونم ولی میترسم که از ناخن هم انتقال کلا داده میشه یا نه چون خیلی خونی میشم با ...

خو دختر مگه خونتون جنگه؟بعد مامانت نداره دیگه لابد

سرما خوردگی نیس یهو بگیرع

یعنی هرکه مدام خونی میشه ایدز می‌گیره؟؟ کلاً مرزهای علم پزشکی رو جابجا کردیا

برااینکه مث کرونا فقط مردمو میترسونن و چیزی یاد نمیدن ک

حالا ایدز که به کنار چون احتمالش خیلی کمه تماس مستقیم خون آلوده به زخم باز تو، تازه اونم صد در صد مب ...

نمیدونم واقعا خودمم موندم مامانم طفلک نمیخواد که ولی نمیدونم چرا هی ناخوناش گیر میکنه به بدن من فقط به بدن من نیست کلا ناخوناش چون بلنده بعضی مواقع به جاهای دیگه هم مثل لباس گیر میکنه ولی به من که گیر میکنه خیلی سریع خراش برمی‌برمیداره و خونی میشه

اسی چند سالتع؟توهم ایدز داری؟ مثل اون زمان من می مونی که کم سن بودم تازه پریود میشدم مجرد بعد پریودم عقب میفتاد توهم میزدم نکنه از لباس نو که خریدم پوشیدم باردار شدم😐😐😐😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
نمیدونم واقعا خودمم موندم مامانم طفلک نمیخواد که ولی نمیدونم چرا هی ناخوناش گیر میکنه به بدن من فقط ...

عزیزم من ماما هستم ویروس HIV خطرناکه ولی به این راحتی کسی نمیگیره، نزار وسواس بیاد سراغت که بدجور گرفتارش میشی، ببین خون مادرت که داخل زخم باز تو نمیشه فوقش ناخنش میخوره به پوستت و خراش میخوره، تازه اگه فرضا مادرت مثبت باشه. از وسواس فکری بیشتر از ایدز بترس 

جان و جهان من تویی   
اسی چند سالتع؟توهم ایدز داری؟ مثل اون زمان من می مونی که کم سن بودم تازه پریود میشدم مجرد بعد پریودم ...

۱۶ سالمه نه فقط نمیدونم چرا یهو نگران شدم که نکنه مثلا دست مامانم به جایی بخوره بعد آلوده باشه ناخنش خونیم کنه ایدز بگیرم چون من متاسفانه خیلی سریع دستم خراش بر میداره و خونی میشه بعد طفلک مامانم نمیخواد خونیم کنه ولی چون ناخناش بلنده دست خودش نیست هی گیر میکنه به بدن من 

عزیزم من ماما هستم ویروس HIV خطرناکه ولی به این راحتی کسی نمیگیره، نزار وسواس بیاد سراغت که بدجور گر ...

ممنونم من اصلا به ایدز فکر نمیکنم نمیدونم چرا یهو نگران شدم نکنه ایدز بگیرم وگرنه حرف شما درسته فقط ناخونش بهم برخورد میکنه و خونی میشه خون به خون نمیشه فقط از ناخن به خون میشه

عزیزم من ماما هستم ویروس HIV خطرناکه ولی به این راحتی کسی نمیگیره، نزار وسواس بیاد سراغت که بدجور گر ...

منم وسواس فکری شدید دارم چکار کنم تموم بشه الان توضیح دادم تو مکان شلوغ فکر میکردم پسره پشت سرم یه چیزی تو دستشه ماسکم داشت من هیچ تیزی که داخل بدنم بره حس نکردم ولی همش میگم اگه یه چیزی زده باشه بهم چی 

سوزن تو کوچه رفت تو پام تا چند وقت ناراحت بودم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔