2789
عنوان

دکتر

129 بازدید | 16 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم کسی اینجا هست دندون خراب داشته باشه ولی دندونپزشکی هم نتونه بره؟؟؟

بعد شده حس کنین امانت دار خوبی واسه خدا نیستین چون هر چی خدا میده دست بنده اش امانته

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جمله دومت رو موافق نیستم خدا خودش داده خودشم سلامتی رو گرفته این از من 

سلام عزیزم ولی من یه نظری که دارم اینکه ادما خودشون باعث هر اتفاقی تو زندگی میشن منظورم خودمم 

سلام عزیزم ولی من یه نظری که دارم اینکه ادما خودشون باعث هر اتفاقی تو زندگی میشن منظورم خودمم 

شما میگی امامت خوشگلم 

خدا موهای منو ازم گرفت ریزش دارم 

آلرژی شدید بهم داد 

عصبیم کرد با بنده های ناخلفش

آره خب .بنظر من اینجوریه باز بزن نت بخون  کسی هم که خوب باشه مسواک نزنه باز خوب میمونه یه کم خ ...

میدونی من دندون خراب زیاد دارم اولیش سال ۹۲ به خاطر خوردن یه چیزی خراب شد و یه ذره ذره ریخت و الان ندارمش دومیشم یادمه سال ۹۵ خراب شد ولی اینو هنوزم دارم بغلش چون ابسه داشت ریخته دو تای دیگه هم دو سال پیش خراب شد یکی هم فک بالا هم خراب دارم مشکل لثه هم دارم و مسواک بزنم خون میاد ولی خیلی وقته نمیزنم میگم شاید نزدم خراب شده ولی میگم شاید جنس دندونام بده دکترم نمیتونم برم 

آره خب .بنظر من اینجوریه باز بزن نت بخون  کسی هم که خوب باشه مسواک نزنه باز خوب میمونه یه کم خ ...

میدونی مامان من همیشه میگفت ولی من نمیزدم به نظرت دارم تاوان گوش نکردن به حرفشو میدم نه؟؟