2777
2789
عنوان

پیام ندم نه؟

118 بازدید | 11 پست

بچه ها بهش ابراز علاقه کردم ولی میگه چند ساله اصلا به فکر رابطه عاطفی نیست و برنامه ای براش نداره وقتی هم میگم منو بلاک کن من بهت پیام ندم چون نمی تونم احساساتمو کنترل کنم اینکارو نمی کنه و جوابمو میده همیشه خواهش می کنم سرزنش نکنید ممکنه اونم علاقه داشته باشه؟ میگم دیگه پیام ندم بهش ببینم خودش دوست داره یا نه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به احتمال زیاد از ارتباط عاطفی و ازدواج می ترسه 

و شاید هم خدای ناکرده متاهل.... 

اگر مورد اول هست باید اون ترس هاش رو خودش بتونه باهاشون کنار بیاد و احتمال داره از یک رابطه عاطفی هم ضربه خورده باشه 

و اگر خدای ناکرده دومی 

نیاز هست که مطمئن بشید کاملا مجرد باشه 

اما خب در رابطه با سوال تون هم تا زمانی که ایشون گارد داشته باشند و خودش روی ترس هاش کار نکنه پیام بدید بهش، خودتون آسیب می بینید 

اما می تونید یک بار بدون این که موردی پس بیاد تشویقش کنید که بر ترس هاش غلبه کنه و بعد دیگه پیام ندید و بی خیالی طی کنید 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

به احتمال زیاد از ارتباط عاطفی و ازدواج می ترسه  و شاید هم خدای ناکرده متاهل....  اگر ...

مجرده گفت نه ضربه روحی نخوردم و میگه چند ساله اینطوریم تنها زندگی می کنه بیشتر وقتش سر کاره یا داره فیلم میبینه

مجرده گفت نه ضربه روحی نخوردم و میگه چند ساله اینطوریم تنها زندگی می کنه بیشتر وقتش سر کاره یا داره ...

ببخشید من بودم باور نمیکردم..کسی که از کسی خوشش بیاد این حرفارو نمیزنه..نه ضربه خورده نه بدش میاد بره تو رابطه...از کجا معلوم تنها هست اصلا

مجرده گفت نه ضربه روحی نخوردم و میگه چند ساله اینطوریم تنها زندگی می کنه بیشتر وقتش سر کاره یا داره ...

پس شاید علاقه به ازدواج نداشته باشه یا همون ترس از ازدواج باشه 

و شاید هم می ترسه اگر وارد ارتباط عاطفی بشه نتونه مورد ج رو هم کنترل کنه مثل یک پسر می گفت وقتی من عاطفی میشم مورد ج هم برام غیر قابل تحمل میشه

و شاید هم هدفش ج باشه 

و در کل هزاران اگر و شاید وجود داره 

اگر براتون خیلی مهم هست علتش پیدا بشه بهتر هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

ببخشید من بودم باور نمیکردم..کسی که از کسی خوشش بیاد این حرفارو نمیزنه..نه ضربه خورده نه بدش میاد بر ...

نه مطمئنم تنهاست بدش نمیاد از من هر بار جواب من رو میده میگه من با تو مشکل ندارم با خودم مشکل دارم بهش میگم بلاکم کن همه چیز تموم بشه میگه نه

نه مطمئنم تنهاست بدش نمیاد از من هر بار جواب من رو میده میگه من با تو مشکل ندارم با خودم مشکل دارم ب ...

ببخشید خوب کی بدش میاد یکی رو که طرفش میاد رد کنه..اونم یکی که حس خیلی خوبی داره