2777
2789

ی مدت نماز سروقت خواندم دعای عهد هر صبح بعد نماز صبح

از امام زمان خواستم بچها نمیدونم اعتقادت چیه ولی از امام زمان بخاه میبینه و بعد نماز دعای فرج ایستاده خوندم 

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واینکه انس گرفتم و سپردم به خودش اخلاقم بهتر کردم و کمتر به ازدواج فکر کردم خودش اومد

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

مرسی که گفتی  امیدوارم جواب بده  دعات میکنم

من خیلی زیارت عاشورا حق شناس خواندم متوسل شدم 

دعا بخت گشا خواستگار میومد میرفت کیس مناسب نبود

صلوات برای شهدا ...ولی ۲سال پیش همونایی گفتم خوندم رابطم با دوستام بهتر کردم تو اجتماع بیشتر رفتم و رابطم با امام زمان خوب کردم شناختم بنظرم رفتار و دل پاکی بیشتر تاثیر داره

من خیلی زیارت عاشورا حق شناس خواندم متوسل شدم  دعا بخت گشا خواستگار میومد میرفت کیس مناسب نبود ...

اره منم زیارت عاشورا یا متوسل میشم به شهدا 

خواستگار میاد ولی کیس مناسبی نیستند🥲

شوهر خوب و پولداری‌ نسیبت‌ شد؟

همسرم پولدار نیست  ولی شغل ثابت و خونه داره من خونه داشتن برام خیلی مهم بود خانوادش بسیار خوب بااخلاق. خداروشکر آرامش تو زندگیم دارم