2789
عنوان

قطره

4132 بازدید | 9 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم کسی اینجا هست از قطره بتامتازون و قطره سیپلکس واسه گوشش اسفاده کنه و عفونتو از گوشش بکشه بیرون یعنی بدون شستشوی گوش عفونت را با کمک قطره بیاد بیرون؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دکتر برات تجویز کرده؟

سلام عزیزم نه من دو تا گوشام عفونت داره و بابام به مامانم گفت اون دو تا قطره رو بریزه عفونتو میکشه بیرون مشکل شنوایی هم دارم یعنی حرفای بقیه رو نمیشنوم 

سلام عزیزم نه من دو تا گوشام عفونت داره و بابام به مامانم گفت اون دو تا قطره رو بریزه عفونتو میکشه ب ...

نگاه عزیزم قطره یک ماه تاریخ داره بعد از اینکه درشو باز کردی 

اگه من باشم برا عفونت گوش پیش یه دکتر میرم  

🤍🕊️
نگاه عزیزم قطره یک ماه تاریخ داره بعد از اینکه درشو باز کردی  اگه من باشم برا عفونت گوش ...

تاریخشو دیدم زده تا ۲۰۲۶ وقت داره من دکتر نمیتونم برم تا جمعه هم قرص خوردم مامانم گفت نخور 

تاریخشو دیدم زده تا ۲۰۲۶ وقت داره من دکتر نمیتونم برم تا جمعه هم قرص خوردم مامانم گفت نخور 

کاری به تاریخ نداره . از زمان باز شدنش تا یک ماه وقت داره  قرص هم خوب نیست سر خود بخوری .

به نظرم باید امپول بزنی .

ولی اگه هم‌ میخوای قرص بخوری اموکسی سیلین بخور 

هر 8 ساعت بخور 

🤍🕊️
کاری به تاریخ نداره . از زمان باز شدنش تا یک ماه وقت داره  قرص هم خوب نیست سر خود بخوری . به ن ...

من سفالکسیمو روزی یه دونه میخوردم ببین من از امپولم میترسم کلا ادم استرسی ام 

فکر نکنم جواب بده قرص آموکسی سیلین یا مترونیدازول اگه توی خونه داری بخور

عزیزم اونم چرک خشک کنه ولی مامانم گفت نخور بابات گفته عفونتو تو گوشت خشک میکنه