2777
2789
عنوان

ضایعات پوستی

312 بازدید | 8 پست

دوستان آیا ممکن قارچ باعث ضایعات پوستی اطراف واژن بشه ..متاسفانه ی مدت دچار خارش شدم بعد ی ضایعه خیلی کوچولو ایجاد شده میترسمم برم دکتر چیز بدی باشه ..ممکن نور لیزر سوزانده باش اونجور شد باش .میشه راهنمایی کنید 

علائم عفونت قارچی واژن می‌تواند از خفیف تا متوسط باشد و معمولا شامل موارد زیر است:
  • خارش واژن و تحریک در واژن و مجرای ورودی آن
  • احساس سوزش خصوصاً در هنگام مقاربت یا ادرار کردن
  • قرمزی و تورم بافت‌های دهانه واژن
  • احساس درد در ناحیه واژن
  • بروز بثورات پوستی در ناحیه واژن

دکتر برو ک بدتر نشی منم اینجوری شدم عزیزم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی ..ینی زگیل نیست

خب مال تورو نمیدونم ولی مال من حساسیت بود

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

اها

خب چجوریه مال تو 

بنی زیگیله؟؟

اصلا شبیه زگیل گل کلم یا خوشه ای نیست والا شانس من ..نمیدننم چیه اصلا رو مخمه

خب برو دکتر 

متاهلی ؟؟