سلام وقتتون بخیر 22سالمه و متاهلم تنبلی تخمدان دارم و دکتر برام مکمل و داروهای تحریک تخمدان داده و من ی روز قبل موعدم و روز موعدم دمنوشای گیاهی خوردم مث پنج انگشت و تخم هویج و زنجفیل و لکه بینی داشتم ی روز و فردای روز موعدم باز ناشتا تخم هویج دم کردم خوردم و ترشحات زرد رنگ داشتم ک خیلی تعجب کردم و خیلی عذر میخواهم هیچ خونی نبود تا حالا همچین اتفاقی واسم نیوفتاده و فقط همون روز بود و قطع شد و ن لکه بینی داشتم و نه ترشح دیگه و الان هم دیگه پریود نیستم اما دردهای پریودی دارم الان 4روز گذشته
ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه
بی بی چک زدم ی هاله کم رنگ افتاد گفتم شاید کاذب باشه و دور انداختم خیلی میترسم نمیدونه چ اتفاقی برام ...
بارداری لطفادیگه دمنوش نخوروآزمایش بده
ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه
ببخشید عذر میخوام ترشحات زرد رنگ داشتم ک نوارم کثیف شد کلا ممکنه بخاطر چی باشه
شایدعفونت باشه ولی عفونت پریودی روعقب نمیندازه مبارکه
یعنی ممکنه همسرم هیچ مشکلی نداره و مشکل از خودم ک دکتر رفتم ی فولیکول 12داشتم
چراممکن نباشه برویه تست بزن