2821
2789
عنوان

ترک غیبت

175 بازدید | 11 پست

✍ علت تشبیه غیبت به خوردن گوشت برادر مُرده

⁉️ سؤال: چرا قرآن، غیبتِ دیگران را به خوردن گوشت برادر مرده تشبیه کرده است؟

🔰 پاسخ: دلائل متعدّدى براى این تشبیه قرآن بیان شده است:

🔅 «أیُحِبُّ أحدکم أن یأکل لحم أخیه مَیتاً» (حجرات / ۱۲)

1⃣ مُرده، دستش کوتاه است از آنکه از خود دفاع کند و شخصى هم که مورد غیبت قرار مى‌‎گیرد، حضور ندارد تا از خود دفاع کند.

2⃣ غیبت، ریختن آبرو است و آبرو که رفت، قابل جبران نیست. همان‏گونه که گوشت مرده، اگر کنده شود، قابل جبران نیست.

💢 اگر مالى گم شود، قابل جبران است امّا آبرو که رفت، دیگر جبرانش شبیه محال است و تفاوتى هم نمى‏کند که به قصد جدّى باشد یا از روى شوخى و مزاح، زیرا در هر دو صورت، آبروى طرف مى‌‎ریزد.

3⃣ گوشت به تدریج رشد مى‏کند ولى یکباره خورده مى‏شود، آبرو هم به تدریج پیدا مى‏شود ولى غیبت کننده یک مرتبه آن را مى‌‌‏ریزد.

🔹انسان سال‌ها زحمت کشیده تا وجهه و آبرویى کسب کرده است و با غیبت کردن، نتیجه زحمات او می‌تواند نابود شود.

📚 پرسش‌هاى مهم، پاسخ‌هاى کوتاه(تمثیلات) استاد قرائتی ص‌۷۹

@chelletarkegonah

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

#سبک_زندگی

🗣 وای بر #غیبت‌ کنندگان

✍️ از سوى خدا به موسى وحى شد: هر غيبت ‏كننده ‏اى كه با توبه از دنيا برود، آخرين كسى است كه به #بهشت وارد میشود. هر غيبت‏ كننده‏ اى كه بر آن کار اصرار داشته باشد (غیبت کردن عادت او شده باشد) و با اين حال از دنيا برود و توبه نكند، اوّلين كسى است كه داخل دوزخ مى‏ گردد.

📚 إرشادالقلوب إلى الصواب ج۱ ص۱۱۶

✍️ جالب اینجاست که اگر غیبت کننده توبه کند و خدا هم او را ببخشد، باز ننگ غیبت کردن کاملا از بین نمیرود و او از جمله کسانی است که آخرین نفر وارد بهشت میشود، پس به امید اینکه بهش میگیم رضایتش رو میگیریم! یا غیبتش نیست صفتشه! یا جلو روشَم میگم! یا میخواست نکنه! یا... غیبت نکنید که اینها همه بهانه است و خدا قبول نمیکند و اگر روزی توبه کنید باز صحرای قیامت معطلید تا جزو آخرین افراد وارد بهشت شوید.

❤️ با #نه_به_مرده_خواری برای تعجیل در فرج قدمی برداریم...

🔺#چله_ترک_گناه

@chelletarkegona

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

#غیبت

✅ ثواب دان ما سوراخ است!

📌 حضرت استاد از زبان استادشان، مرحوم آیت‌ الله شیخ علی اکبر برهان نقل می‌کند:

✨ ثواب زیاد است، ولی ثواب دان ما سوراخ است. یعنی فلان عمل خوب بجای می‌آوریم و ثواب می‌بریم، اما عمل حرام دیگری انجام می‌دهیم، مثلا غیبت می‌کنیم و همه ثواب‌ها می‌ریزد.

📔 مودب آداب، ۱۳۹۱، ص۱۲

💠 ترک گناه و تغییر عادت
@chelletarkegonah

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[ #تلنگر ]

✅فرض کنید:

یک⏰ساعت⏰ دیگه مرگ بی خبر میاد😱
چی برای آخرت جمع کردیم؟
🔥گناه جنسی؟
🔥گناه خودارضایی؟
🔥رابطه ناسالم با نامحرم؟
🔥دروغ و غیبت و تهمت؟
😔یکمی فکر کنیم...چی داریم؟

😊تا دیر نشده توبه کنیم و تو 10دقیقه ثواب خیلی زیادی جمع کنیم👇

💎پیامبر اکرم(ص) فرمود:
ای سلمان بر تو باد تلاوت قرآن، به درستی که تلاوت قرآن کفاره است برای گناهان و حجاب از آتش و امان از عذاب است و برای کسی که قرآن میخواند به ازای هر آیه ثواب 🌸صد شهید🌸 نوشته میشود. 

کانال  🌹چله ترک گناه  🌹
✅۴۰ روز پاکی😌 
✅۴۰ روز بدون‌گناه 😊
✅۴۰ روز  ثواب  ☺️

پس عضو کانال بشین در چله ترک گناه  شرکت‌کنین 😍😁👇
✾•┈┈••✦❀✦••┈┈•✾
➩𝑗𝑜𝑖𝑛⇜☟︎︎
@chelletarkegonah[ #تلنگر ]

✅فرض کنید:

یک⏰ساعت⏰ دیگه مرگ بی خبر میاد😱
چی برای آخرت جمع کردیم؟
🔥گناه جنسی؟
🔥گناه خودارضایی؟
🔥رابطه ناسالم با نامحرم؟
🔥دروغ و غیبت و تهمت؟
😔یکمی فکر کنیم...چی داریم؟

😊تا دیر نشده توبه کنیم و تو 10دقیقه ثواب خیلی زیادی جمع کنیم👇

💎پیامبر اکرم(ص) فرمود:
ای سلمان بر تو باد تلاوت قرآن، به درستی که تلاوت قرآن کفاره است برای گناهان و حجاب از آتش و امان از عذاب است و برای کسی که قرآن میخواند به ازای هر آیه ثواب 🌸صد شهید🌸 نوشته میشود. 

کانال  🌹چله ترک گناه  🌹
✅۴۰ روز پاکی😌 
✅۴۰ روز بدون‌گناه 😊
✅۴۰ روز  ثواب  ☺️

پس عضو کانال بشین در چله ترک گناه  شرکت‌کنین 😍😁👇
✾•┈┈••✦❀✦••┈┈•✾
➩𝑗𝑜𝑖𝑛⇜☟︎︎
@chelletarkegonah

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

#فشارقبر

⁉️

در مورد #فشار_قبر، برخی از #اعمال است که باعث فشار قبر می شود و برخی از اعمال است که فشار قبر را از بین می برد، که به هر دو مورد اشاره می شود

#عوامل‌ایجادفشارقبر

در روایات وارد شده است که بیشترین علتی که #انسان به عذاب قبر مبتلا می شود؛
به دلیل  #سخن‏_چینى و #بدخلقى و بی مبالاتى به #نجاست بول (ادرار) است.

🌾🌺 ‏ در روایت دیگر از رسول خدا (ص) نقل شده است:

#عوامل_ازبین_رفتن_فشارقبر

🌱🌺1.  امام صادق (ع):

... .

🌱🌸2.  امام باقر (ع):

🍃💕3.  امام صادق (ع):

☘🌸4. منصور بن حازم گوید: از امام صادق (ع) پرسیدم پاداش کسى که چهار بار #حج بجا آورده چیست؟

🌺🌱5. امیر المؤمنین (ع) فرمودند:

🌾☘6. امام باقر (ع) در ضمن بیان اثرات زیارت امام حسین (ع) می فرمایند:

🌺🍃7. پیامبر اسلام (ص) فرمود: سه طایفه از #زن ها هستند که عذاب قبر از آنها برداشته شود و با حضرت فاطمه دختر حضرت محمّد (ص) #محشور می شوند؛

🌱🌸8. از رسول خدا روایت شده است که

@ahlebaits14

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

سپاس از مطلب مفیدتون 🌹

از نظر بنده کسی که نخواد بشنوه، یا مسخره می کنه یا انکار تا زمانی که جای ما قرار بگیره و بدونه چه دردی داره آبروی کسی رو بردن 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

سپاس از مطلب مفیدتون 🌹 از نظر بنده کسی که نخواد بشنوه، یا مسخره می کنه یا انکار تا زمانی که جای ...

خواهش میکنم،وظیفه س.

متاسفانه گناه غیبت بشدت عادی شده وگناه کمی نیست،دلیلشم ناآگاهی ماست،اگرمطالعه وتحقیق کنیم راحتترمیتونیم ترک کنیم

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

خواهش میکنم،وظیفه س. متاسفانه گناه غیبت بشدت عادی شده وگناه کمی نیست،دلیلشم ناآگاهی ماست،اگرمطالعه ...

قربان شما 😍💖 

حقیقتش حس می کنم علتش لذت زودگذر این گناه باشه 

یک بار اومدم غیبت یک نفر رو بکنم چنان لذتی اومد سمتم که هیجانم برای گفتنش بیشتر شد اومدم شروع کنم یک باره به طرز عجیبی از ذهنم رفت بعد خیلی ناراحت شدم که حرف لذت بخشی می خواستم بزنم اما یادم نیست هی تو ذهنم مرور می کردم که چی بود و به خدا می گفتم چه حرفی می خواستم بزنم چرا برام لذت بخش بود؟ 

یک باره اون حرف یادم اومد اما همزمان عاقبتش و زشتی اون عمل هم برام تو ذهنم روشن شد 

و این جا فهمیدم علتی که غیبت برای بعضی ها توجیه میشه همون لذتش هست 

قربان شما 😍💖  حقیقتش حس می کنم علتش لذت زودگذر این گناه باشه  یک بار اومدم غیبت یک ...

چه تعریف قشنگی کردید،چه خوبه که حواستون به اعمالتون هست منم اول راهم دعاکن ثابت قدم بمونم.باورکن انقدآرامش اومده توزندگیم الحمدلله،غیبت کردن بنیان خانواده ودوست وفامیل رومتلاشی میکنه کلا.به امیدروزی که هممون این گناه بزرگ راترک کنیم،اینجوری زندگی خییلی قشنگ میشه

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

چه تعریف قشنگی کردید،چه خوبه که حواستون به اعمالتون هست منم اول راهم دعاکن ثابت قدم بمونم.باورکن انق ...

قربان شما 😍💖 

حقیقتش بنده، بنده خالصی نیستم و امیدوارم بتونم به این درجه برسم و چشششم اگر قابل باشم حتما 🙏🏻

و الهی که درپناه حق زیباترین ها تو زندگی تون باشه 🙏🏻💖

قربان شما 😍💖  حقیقتش بنده، بنده خالصی نیستم و امیدوارم بتونم به این درجه برسم و چشششم اگر قا ...

خدانکنه گلم❤️❤️

اینجوری نگوخدای بزرگ بنده ایی روکه به حرفاش گوش بده بینهایت دوس داره.

ممنونم ازلطفت.

ان شاالله هرچی که به صلاحته برات پیش بیادعزیزم😘

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

خدانکنه گلم❤️❤️ اینجوری نگوخدای بزرگ بنده ایی روکه به حرفاش گوش بده بینهایت دوس داره. ممنونم ازلطف ...

عزیز دلید... 💕💖❤️

خواهشششش می کنم بزرگوار 

به همچنییین برای شما 🌹