2777
2789
عنوان

چه سبک زندگی..

157 بازدید | 12 پست

رو دوست دارید مثلا اینکه خیلی پولدار باشید یا معمولی یا چطور گعرف باشید یا نباشید کلا چطوری تجربه هاتونم دخیل باشه تو نظردادنتون لطفا خودم۱۹ سالمه دوست دارم کسایی که مخصوصا از من بزرگترن هم نطرشونو بگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ...من دوس داشتم ی زن موفق و مستقل و دارای جایگاه تو اجتماع باسم....از نظر معروف بودن ...مثلا ی دکتر عالی ...وکیل عالی ...مهندس عمران عالی ...معروفیت اینطوری رو دوس دارم ....از ته دل میگم بیش از اندازه پولدار بودن دوس ندارم ‌....ولی دوست داشتم پولدار بودم ...آرامش و زندگی خانوادگی و کمک ب دیگران ...همین....ولی الان هیچی نیستم 

ب نظرت کسی هست معمولی رو به پایین خوشش بیاد؟ 

انسان ذاتا زیاده خواهه...

ولی من دلم میخواد ی وضع خوب بودم درحدی که ی سرمایم فقط۲۰۰میلیارد بود ...بیشتر نمیخوام ،معروفیت هم که ابدا دوس ندارم چون مایه دردسره ...دلم میخواست اروم یه گوشه دنج دنیا زندگی میکردم ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من دوست دارم مولتی میلیارد باشم هر روز یه کارگر بیاد  کارامو کنه غذا درست کنه برام بره  ...خونه بزرگ سوبلکس توی برج داشته باشم با شوهر مهربان و پولدار و بچه های خوشگل و تمییز  بعد اینقد پول داشته باشم به بقیه هم کمک کنم  هر روز یه لباس خوشگل بگیرم ارایشگر سر خونه داشته باشم  مثلا زن ریس جمهور باشم توی کا خ سفید زندگی کنم آرزومه کاخ سفید 

بنظرت میشه بدون معروفیت پول زیادداشت؟

بله ...الان دوستای شوهرم همه کامیون دار یا هم اتوبوس دارن با ۳۰سال سن همه سرمایشون همینقدر درحد ۱۵۰تا۲۰۰میلیارده ، معروف نیستن ولی زندگی های خوبی خداروشکر دارن ...

بله ...الان دوستای شوهرم همه کامیون دار یا هم اتوبوس دارن با ۳۰سال سن همه سرمایشون همینقدر درحد ۱۵۰ت ...

یعنی خونه و پاشین لوکس و سفرای خارجه لوکس هم داران یا از ظاهر میگی اینو؟خداروشکر 

دوست ندارم معروف باشم اصلا 

دوست دارم زندگی کردن تو یه روستای شمالی رو تجربه کنم  حتی شده واسه یه سال

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟
یعنی خونه و پاشین لوکس و سفرای خارجه لوکس هم داران یا از ظاهر میگی اینو؟خداروشکر 

اره همه چی اوکی هست هم خونه هاشون لوکسه و هم ماشین های خارجی خیلی خوب دارن و هم سالی یکی دوبارهم مسافرت خارجی میرن ...