2789
عنوان

جنینم ترسید🥺🥺

806 بازدید | 22 پست

به وقت ۳۳هفتگی

صدای گوشیم زیاد بود آلارمش پخش شد یه لحظه مثل خودمون چطور میترسیم یکه خورد🥲🥲

پریشبم جایی بودیم یکی داد زد سریع نی نی همون لحظه یه تکون محکم خورد دیگه از جاش تکون نخورد الهی بمیرم که از الان همه چیو درک میکنه دلم سوخت🥲🥲🥲

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جنینم😑😂😂😂🤣

خب پس الان اسمش چیه

کودکم نوزادم بچم😐

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یادش بخیر حامله بودم یهو ی چیزی ب طور وحشتناک افتاد رو زمین صدای خیلی بدی کرد خودم نترسیدم ولی طفل داخل شکمم قشنگ پرید هوا ،یادش ک میفتم هنگ میکنم فک کنم طفل معصوم خاب بود از خاب پرید و ترسید

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
عروس گلم انشالله روزی خودتم بیای تاپیک بزنی جنینم داره غش غش میخنده🤣🤣🤣 ای مادربزرگ به فداش🤪

لطفا از تاپیکم برید بیرون

یادش بخیر حامله بودم یهو ی چیزی ب طور وحشتناک افتاد رو زمین صدای خیلی بدی کرد خودم نترسیدم ولی طفل د ...

اره منم نترسیدم از اون صدای بلند ولی اون خیلی بد پرید🥲چقد حس بدیه 

پر از عذاب وجدانه

اره منم نترسیدم از اون صدای بلند ولی اون خیلی بد پرید🥲چقد حس بدیه  پر از عذاب وجدانه

بچه من ۶سالشه ولی الان ک شما گفتی قشنگ یادش افتادم و قلبم مچاله شد

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
بچه من ۶سالشه ولی الان ک شما گفتی قشنگ یادش افتادم و قلبم مچاله شد

🥺🥺🥺خدا براتون حفظش کنه گلم