2777
2789
عنوان

این بلاگران..

213 بازدید | 9 پست

دیدید چقد پولدارن همش پول میگیرن بنظرت ن اینا حلاله؟حالایکی بلاگری میکنه یکی فروش دوره اینا اصلا نمیدونم ولی خیلی یهویی به پول زیاد میرسن شما کسایی که اطرافتون میشناسین مولتی میلیارد باشن خونه و ماشین عالی با سفزای عالی و خریدای عالی داشته باشت هرچی که بخوان معروفن یا کسایی ک پولدار باشن ولی معروف نباشن میشناسین؟چیکاره هستن مثلا؟

عزیزم حلال و حرام درآمد کسی به خودش و وجدانش مربوط‌میشه.

من‌نگفتم‌حلال هست یا حرام و این مورد به من ربطی تداره خدامیدونه برام سواله خواستم نطراتتونو بدونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من‌نگفتم‌حلال هست یا حرام و این مورد به من ربطی تداره خدامیدونه برام سواله خواستم نطراتتونو بدونم

اینم‌یه نوع بازاریابیِ ، کسی رو مجبور به خرید نمیکنن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

هرکی یه مدل پول درمیاره و بلاگری هم یه شغله که زحمت های خودشو داره اگه وجدان داشته باشن و کلاهبرداری نکنن نوش جونشون

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

با پول تبلیغ پولدار شدن فکر کن هر استوری ده میلیون بگیری بشینی خونه ات ماهی ۳۰۰ میلیون درآمد بعد اکثر خریداشون مجانیه تبلیغ میکنن اون وسیله رو بهشون میدن مبل میز  ناهار خوری تخت لباس هر چی فکرش و کنی

عزیزم حلال و حرام درآمد کسی به خودش و وجدانش مربوط‌میشه.

نه سیسی بنظرم درامدی ک از راه دروغ و فریب مردم به دست میارن همش حرومه

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

بلاگری به نظر من یه شغل بی فایده هست که سودی برای هیچکس نداره ،فقط جنگولک بازیه ... 

یه جمله معروفن دارن اینه واااااای فلان وسیله رو برام فرستادن چققققققدر خوشگله بچه ها ....

فالورها هم که دنبال جلب توجه و به روز بودن هستن کافیه ببینن یه بلاگری دوتیکه جلوی موهاشو رنگ فیل آبی گذاشته فورا ازذفردا همه اون رنگی میشن چون بلاگر قدسی خانم با یه میلیون فالوور اینکارو کرده 🤣🤣🤣

الهی مرا آن ده که آن به ... 

نه سیسی بنظرم درامدی ک از راه دروغ و فریب مردم به دست میارن همش حرومه

😊😊 سیسی جان مردم باید عقل و منطق خودشون رو به کار بگیرن و خرید نکنن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

نمیدونم 

فقط میدونم با رخ کشیدن زندگی‌های لاکچریشون زندگی خیلیا رو به باد میدن

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر