2777
2789
عنوان

دیوونه شدم

118 بازدید | 18 پست

چندین ساله عاشق یکیم یکطرفه ولی طرف میدونست حالا

با کسی دگ رفتم تو رابطغ خیلی مهربونه خوبه ولی قیافش ب دل نمیشینه قشنگن ها ولی من نمیتونم اونم می‌دونه من عاشق کس دیگم نه میتونم کات کنم نه چیزی من چرا اینجوری شدم چیکار کنم تمام حس های حسرت کلافگی سردرگمی یه جا اومدن

حالا اون طرف انتظار داره من از دستش بگیرم یا بغلش کنم وای نمیتونم 

تا زمانی که نفر قبلی رو فراموش نکرده نمی تونی وارد رابطه بشی چون تشکیل یک رابطه سالم غیر ممکنه در ضمن عشق ربطی به قیافه طرف نداره یه معیارهاییه واسه بعضی ها البته بزار منظورم رو واضح تر بگم اگه عاشق کسی باشی قیافش مهم نیست 

فن پیج سریال چینی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چجوریه اونایی که قیافشون خوبه کلی ادم عاشقشونه ولی بقیه تنهان

من خیلی خوشگلم ولی هیچ کس عاشقم نشده بدن و تیپ و قیافه عالی اخلاق عالی ولی مورد آزمون و خطای الهی قرار گرفتم و یه نامزد بد اخلاقه ابرو بر و بی شرف گیرم اومد 

فن پیج سریال چینی. 

تا زمانی که نفر قبلی رو فراموش نکرده نمی تونی وارد رابطه بشی چون تشکیل یک رابطه سالم غیر ممکنه در ضم ...

افرین همین بگو حرفت کاملا درسته ...ادم ها رو نباید بخاطر قیافه خواست باید عاشق روحشون شد .وگرنه دست بالا دست زیاده

پس چجوریه اونایی که قیافشون خوبه کلی ادم عاشقشونه ولی بقیه تنهان

مطمئن باش انقد خوشگل بودم که گفتم حرف رو تجربه میگه بزار بگم که انقد خوبم که تو بیرون بهتر از من نمیبینی ولی شانسم گوهه 

فن پیج سریال چینی. 

یعنی هرکس از خوبی هاش بگ پزه؟؟چطور یکی از بدی هاش میگ دلداریش میدید از خوبی هاشون ک بگن تخریب میکنید ...

چون هیچ ربطی به موضوع نداش...همینجوری یهو فقط میخواد بگه خوشگلم...مثل اینه که یکی بیاد بهت بگه بعضیا دارن از گشنگی میمیرن بعد شما بهش بگی خب من تو هتل پنج ستارم ولی خوشبخت نیستم...خب که چی چرا الکی نمک میخوان بپاشن رو زخم اینو اون به فرض که راستم باشه

چون هیچ ربطی به موضوع نداش...همینجوری یهو فقط میخواد بگه خوشگلم...مثل اینه که یکی بیاد بهت بگه بعضیا ...

من اخه گفتم قیافه مهم نیست باور نکردی بعد دیگه از زبون یه خوشگل صحبت کردم باور کنی واقعا قصد پز دادن به کسی که نمیشناسم رو ندارم بازم اگه ناراحتت کردم ناخواسته ببخشید منظوری نداشتم 

فن پیج سریال چینی. 

چون هیچ ربطی به موضوع نداش...همینجوری یهو فقط میخواد بگه خوشگلم...مثل اینه که یکی بیاد بهت بگه بعضیا ...

خب می خواست بگ شانس و عشق و عاشقی واقعا ربط ب این جیزا نداره .میخاد بگ شانس ادم ها ...ک واقعا راست نیگ فقط ب شانس