2777
2789
عنوان

بیاید..

99 بازدید | 13 پست

من خیلی رو یکسری از مواردی رفتارهای بدی نشون میدم مثلا به حرف ها بیش از حد فکر میکنم یا به اتفاقاتی که شاید دراینده بیفته شاید احتمالشون نزدیک صفره خیلی فکر میکنم به اینکه من ادم موفقی بشم بقیه حسادت کنن یا حتی اگه ادم بهمانی بشم بقیه از حسادت بهم حرف بزنن پشت سرم و ازایت قبلی افکار واقعا همین ها باعث میشه تلاش برای ایندم نکنم و از ترس این رفتارها کنار بکشم چیکارکنم؟خیلی وقتا میگم بزار یه ادم معمولی باشم که حرفی پشتم نباشه تااینکه انسان موفق و شناخته شده ای که باکلی حرف و حدیث باشه خوب یا بد چون درحال حاضر خیلی از حرف ها اذیت میشم حتی به گفتار تگفته از دهان بقیه فکر میکنم مثلا اینکه اگر این کار را بکنم کسی راجبه من چه نظری خواهد داشت چطور باایت افکار مقابله کنم؟

عزیزم حساسی واین کار صد درصد اشتباه بدنت فرسوده میشه جدیدا بدنم هر مشکلی براش پیش میاد دکترا میگن منشأ عصبی داره معده درد تورم لنف زیر بغل ریزش شدید مو گفتن دلیل عصبی داره .لطفاً بیخیال باش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وسواس فکری داری .زیادی داری به حرف مردم اهمیت میدی  واسه خودت زندگی کن چون اخر خودت حصرت میخور ...

توتاپیکات دیدم یچیزایی نوشته بودی میتونی بهم‌چیزی بگی؟اصلا اینا راسته مگه،

نخیر میشه ازش بگی اصلا راسته یا چطوره 

ببین بستگی به اعتقاد و خود فال*گیر داره 

من خودم که قبولش دارم و خیلی از ف الام درست درومده اابته من تجربم کمه و جای زیادی واسه یادگیری دارم 

اونایی که موکل دارن ف الاشون دقیق و درصد اشتباهشون تقریبا صفره اما موکل خطرناکه و کار هرکسی نیست 

ببین بستگی به اعتقاد و خود فال*گیر داره  من خودم که قبولش دارم و خیلی از ف الام درست درومده اا ...

خب میشه بگی من الان چطور هستم بنظرت و یا اینکه چندسالمه و کجازندگی میکنم و بنطرت ب چیزی ک توذهنمه میرسم؟

[QUOTE=331339794]ببین بستگی به اعتقاد و خود فال*گیر داره  من خودم که قبولش دارم و خیلی از ف الام درست درومده اا ...[/QUOTE

اینم بگو ک بنظرت کی به اون چیزی ک توذهنمه میرسم و سوال بعدی اینکه چیکنم ازاین حال بد دربیام 

خب میشه بگی من الان چطور هستم بنظرت و یا اینکه چندسالمه و کجازندگی میکنم و بنطرت ب چیزی ک توذهنمه می ...

عزیزم ف پیشگویی کلی داره به اون صورت نیست اصلا میشه گفت یجورایی راهکار میده بهت 

الام من بخوام واست بگیرم ازت میپرسم که چی تو ذهنته و چندسالته و ازت مشخصات میگیرم بعد میگیرم

ف معمولا احساسی و کاری و مالیه مثلا نیت میکنی فلانی برمیگرده؟ یا کسی وارد زندگیم میشه؟ و اونوقت من کارتارو میندازم . اشتباهم داره یوقتایی حتی اگه بهترینم باشی..