2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه بار بچه بودم ۱۲ سالم بود دست دادم مرد دست نداد ضایع شدم حالا میبینم چقدر ادم باید بیشعور باشه ...

واقعا‌ دست نداد بهت توی اون سال؟ حالا خودش صد تا دوست دختر داشته، می‌خواسته بگه که کارش درسته، ولی اتفاقا اگه کسی سالم باشه به بچه دوازده ساله دست میده، قبول داری؟

واقعا‌ دست نداد بهت توی اون سال؟ حالا خودش صد تا دوست دختر داشته، می‌خواسته بگه که کارش درسته، ولی ا ...

قطعا خیر سرش مذهبی والا منم پدر بزرگم مذهبی دوستم باهاش دست داد دستش رد نکرد واقعا ادم میمونه بعضیا آبروی دین میبرن پاک هوف 

قطعا خیر سرش مذهبی والا منم پدر بزرگم مذهبی دوستم باهاش دست داد دستش رد نکرد واقعا ادم میمونه بعضیا ...

حالا تو خوبی من عید رفتیم خونه دایی مادرم دایی مادر و پدر هم به ادم محرم میشن دیگه 

این دختر دایی بیچاره من ۱۲ سالش بود دست داد این ی نگاه عاقل اندر سفیه انداخت و دستشو رد کرد دست نداد بعدا فهمید کیه و اینا با ی خنده رد کرد اخه بگو مردک ۷۰ ساله ب ی دختر ۱۲ ساله دست بدی نمیری جهنم ی راست ک😒

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
حالا تو خوبی من عید رفتیم خونه دایی مادرم دایی مادر و پدر هم به ادم محرم میشن دیگه  این دختر د ...

همون اخه حالا یه زنی باشه دست بده که اونم من به نشانه ادب صد سال رد نمیکنم اکر مردی دست بده

اما اخه لا مصب بچه ۱۲ ساله 

همون اخه حالا یه زنی باشه دست بده که اونم من به نشانه ادب صد سال رد نمیکنم اکر مردی دست بده  ا ...

بعضیا دور از جونت بخای نخای گاون و بویی از شعور و انسانیت نبردن

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
فکر کنم حدود ۴۰اینا

چند سال پیش یه همچین شخصی بود توی برجی که دوستم زندگی میکرد، خیلی دنبال ضایع کردن آدما بود، مخصوصا چند بار هم دوستم رو مسخره کرده بود، یه بار توی تعطیلات عید خانواده دوستم رفته بودن مسافرت و چون برای کنکور درس می‌خواندیم رفته بودم پیشش با هم درس بخونیم، بازم اون پسره دوستم رو دید و مسخره کرد، البته منو ندید که بخواد چیزی بگه، من رفتم پسره رو تعقیب کردم و یه بلایی سرش آوردم که هنوز یادش نرفته