سلام از این جا میرم، درسته کسی منو نمیشناسه ( -1) ولی... مدیران به اصطلاح محترم، خواهشا به کاربرها اهمیت بدید، ایده های شما کپی هست پس نیاید بگید که تازه هست و کاری نکنید...اینجوری کسب در آمد از هیچ لحاظی درست نیست..دوست داشتم همکاری با شما کنم ولی به خاطر شما و رفتارتون نه! بزرگوارن کاربر خواهشاً فضای سایتو منفی زیاد نکنید، شادی و سلامتی بدید بزرگوارن کاربر مراقب آدم ها و بعضی از پسرها باشید! بزرگوارن کاربر خواهشاً مراقب سلامتی خودتو باشید و مراقب بچه هاتون بزرگوارن کاربر لطفاً بدونید دنیا به شما نیاز داره و ما هم همینطور...به خدا خیلی با ارزش هستید نمیدونم چجوری بگم ولی آسیب نزنید به خودتون خواهشاً بانوهای سرزمینم شما زیبا هستید و احساس خوب آدم هست که آدمو خیلی خوشگل میکنه، اینجا عکس شخصی نذارید زیاد چون واقعاً الگوریتمش مسخرست! هم جنس های من به هر چی قبول دارید اینقدر خانم ها و دخترانتنوو اذیت نکنید، این قدر قدرت نمایی نکنید، جنس زن مثل شماست و خیلی وقتا از ما بهترند...من حالم از خودم بهم میخوره بعضی وقتا که مرد هستم... حرف زیاد بود...ممنون به خاطر همه ی حس های خوبی که تو این سایت پیدا کردم خداحافظ موفق باشید