2777
2789
عنوان

قهر کنم یا نه؟

299 بازدید | 17 پست

ما از زیارت اومده بودیم رفتیم خونه مادرشوهر،زیارت قبول نگفت هیچی

کلی حرف برگشت بهمون گفت،گفت چرا اینقدر دیر اومدید نمیومدید اصلا

منو همسرم هیچی بهش نگفتیم نشستیم،برگشت بهمون گفت چایی میخورید؟ما هم گفتیم نه

بعدش ناهار گذاشته بود گفت چایی نخوردید ناهار نمیخورید هم خودتون میدونید.

اخه این چه طرز رفتار با زائرای امام حسینه؟؟

بعدش ما خدافظی کردیم رفتیم شوهرم در خونه رو بست،زنگ زده میگه فاطمه سادات درو از عصبانیت محکم کوبید😞درحالیکه شوهر بسته بود…

چیکار کنم الان قهر کنم نکنم نمیدونم….شما بگید چیکار کنم

قهر نکن،پیش شوهرتم هیچی نگو،بعدا تنها شدیود محلش نده

خدایا یادمه وقتی این کاربری رو زدم ۱۶ ساله م بود اونقدری اعتقادم قوی بود که اومدم اینجا درمورد چله یاسین میپرسیدم برای اینکه کار پیدا کنه و بتونیم ازدواج کنیم،خدایا یادته چطوری با معجزه نامزد کردیم..یادته اولش اون اصلا نمیخواست ولی خود به خود همه چی دست به دست هم داد تا ما ازدواج کنیم؟من هنوز همون دختر کوچولوی ۱۶ساله ام که بزاش معجزه کردی،منو میبینی؟میشه زندگی ما دوتا رو ام پر از عشق و آرامش کنی؟خدایا خستم،کی به جز تو میتونه کمکم کنه؟اینجا و همجا منو قضاوت میکنن که توواز بچگی دنبال شوهر بودی،خدا تو که تو دل من بودی،دیدی چی به سرم اومد تا به اینجا رسیدم،خدایا من چندساله منتظرم تو معجزه کنی برای رابطه م لطفا نور رو بهم نشون بده🪐🙂💙شما نی نی سایتی ها جای خواهر های نداشته ی منید❤همیشه و تو هر شرایطی. کنارم بودید و با وجود شما احساس تنهایی نکردم،ندیده دوستتون دارم دوستای خوش قلبم💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرسنگین شو یه مدت

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

هیچی نگو در یک موقعیت مناسب وقتی شوهرت خیلی مهربونه بگو وای فلانی راطتی اونروز رفتیم خونه مامانت این رفتارو کرد اصلا ازش انتظار نداشتم،اخه مامانت خیلی مهربونه بنظرت چرا اینکارو کرد؟من واقعا شوکه شدم و بهم برخورد بزار شوهرت بدونه حواست هست یه چند وقتم نرو سمتشون ولی قهر مسخرس 

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

یه مورد مهمتر اینکه برای جاری قرار بود عیدی ببرن،برای من نوشته بود سلام شنبه وسایل میبرم بیا،نه پرسیده خوبی چیکار میکنی؟هیچی

منم نرفتم امروز…

الان نمیدونم موقع عید برم خونشون یا نه؟

اصلا ب یه ورتم نباشه هیچ تماسی نداشته باش تا خودشون بزنگن تو هم جوری ک انگار رفتارش اصلا برات مهم نب ...

خب اگه عید نبود حتما همینکارو میکردم،الان نمیدونم عید برم خونشون زنگ بزنم نزنم،کلا گیج شدم،برم هم توهین میکنه باز