2777
2789
عنوان

شوهرم ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 12104 بازدید | 108 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعله میخاد تاپیک بره جلو..باور نکنین...ی خواهر برادر ازین کارای چندش نمیکنن.شوهر من و خواهرش پیش هم ...

رفت بالا نرفت بالا واسه من چ فرقی داره مگه اینجا یوتیوب یا اینستاس ک بخام پربازدید شم ؟

ب چه چیزایی فک میکنین ها شما 

من اینجا مشکلممو میگم هر جور خانوادی ای هست حالا خداروشکر برای شما پیش نیومده نباید باور کنین ؟

واقعا یکم فکرتونو ب کار بندازین اگه فک می‌کنی من برای دیده شدن میزارم هیچی ننویس نزار پربازدید شم شبت خوش♥️

متأهل💍
حالشونو بگیر بگو من تعجب میکنم از شما این رفتارا رو درک نمیکنم هضم نمیشه اصلا بگو مطمئن باشید اکثر ج ...

هر چی میگم جوابه سر بالا میدن ب شوهرم میگم میگه خالمه درضما ۴۰ سالشه بچه ک نیست

میگم خواهرت پس چی میگه الکی گیر نده اون خواهرمه آخه می‌خوام مگه اونو .... اینجوری میگی

متأهل💍
اونم رد کردن تازه خالهه لخت لخت میاد میشینه پیشش  والا من جلوی داداشم لباسم عوض نمیکنم نمیدونم ...

من خودمم چندشم میشه تو خانواده ما اصلا اینجوری نیست 

متأهل💍
اونایی که میگن من دروغ میگم اسکل کردم اینو بخونن لطفا  اره عزیزم کاملا خوب درکت میکنم منم دقیق ...

حالا اگه یردادنه با حیا بود مثلا نششسته نوکه سینه دهنه بچه لاشه طوری که مشخص نباشه اشکالی نداره ولی این میخابید دوتا سینه ی سایز ۱۰۰ومینداخت بیرون بچه اش بایکیش بازی میکرد یکیشو میخورد بعد درمورد بزرگیه سینه هاش با شوهرم صحبت میکرد شوهرم ازش ۴سال بزرگتره ،،وگرنه بچه شیردادنه خودش از نظر من مشکلی نداشت مدل این افتضاح بود

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
رفت بالا نرفت بالا واسه من چ فرقی داره مگه اینجا یوتیوب یا اینستاس ک بخام پربازدید شم ؟ ب چه چیزایی ...

حالا حیسلنمه.هارالیسان شاید همشهری چیخدیخ..واقعا چوخ بی حیادیلار.آدام تعجب الیرررر باااآخ

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

ولش کن همشون هرزه آن 

نه اتفاقا خواهر شوهرم خانومه خوبیه فقط توی خانواده راحته دیگه بخاطر تربیته اشتباه مادرشه نمیدونه اینا بی حیایی کسی هم روش نمیشه بروش بیاره وگرنه فامیلشونم خوششون نمیاد ازاین رفتارا فک کن اینکارا رو میکنه نه مامانش نه شوهرش نه باباش نه خواهرش هیچی نمیگن ،اونا هم عیب نمیدونن من به جاش خجالت کشیدم وقتی شلوارش لای باسنش بود بعد تازه عمل کرده همه روش زومن لگ پوشیده بود نشون بده چه لزومی داره بخاد نشونه داداش و باباش بده این تربیته اشتباست دیگه

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
نه اتفاقا خواهر شوهرم خانومه خوبیه فقط توی خانواده راحته دیگه بخاطر تربیته اشتباه مادرشه نمیدونه این ...

ب این میگن بی حیایی جلوی داداش رشته والله من دادش ندارم داشتمم هیچوقت جلوش همچین کارایی نمی کردم 

متأهل💍
ب این میگن بی حیایی جلوی داداش رشته والله من دادش ندارم داشتمم هیچوقت جلوش همچین کارایی نمی کردم&nbs ...

من بهش گفتم ش ورت پات نیست؟به یه حالتی که بفهمه زشته ولی نفهمید،گفت چرا ولی ازبس بزرگه باسنم میره لای باسنم بنظرم لامبادا پوشیده بود لگش هم جنسش ازاین نخیا بود جذب بود قشنگ لای باسنش بود پشتشو میکرد به شوهرم و باباش راه میرفت من به جاش خجالت میکشیدم،بعد مامانش دید اینجوریه منم حرفمو زدم بهش که بد جور شده ولی اصلا به روی خودش نیاورد بعد خواهرشم همینطور جالب اینجاست مادر شوهرم و اونیکی خواهرش کاملا محجبه اند،من هضم نمیکنم واقعا چجوری اینقدر ریلکسن هم باباش جوونه هم شوهر من سنی نداره