2777
2789
عنوان

شوهرم ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 12104 بازدید | 108 پست
نه همشون طرز فکرشون یکیه حتی چند باری ب من گفتن بزار پسرت ب دونیا بیاد مال اونم میخوریم کیف کنه 🙂💔

یا خدا بچه دار شدی اصن باهاشون تنهااا نذارررر.😐😐😐😐😵😵😵😵😵

✨من زنم، زن بودنم را دوست میدارم      به قد گیسوانم، ناخنم ، رنگ لبانم زندگی را دوست می دارم  آری آن اشکی که عیبش می شماری       دل کافر بسوزاند     من آن سوزاندن و رنگ لطیف آتشش را  دوست می دارم      تو مرا یک بی وفا خواندی و من   آنچه در اطراف می بینم خلاف ماجراست    آن وفا و ماندن و سازش     به رسم مادرم را دوست می دارم   در این دنیا به هر چه بنگرم زیباست             من زنم، مردانگی نه .😪زنانگی هم دوست می دارم ...😄
برووووو  اسکلمون کردی اخر شبی 😐😐😐😐😑😑😑😑😵😵😵🥴🥴🥴😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

یعله میخاد تاپیک بره جلو..باور نکنین...ی خواهر برادر ازین کارای چندش نمیکنن.شوهر من و خواهرش پیش هم هر حرفی میزنن فوشای زشت ولی شوهرم حتی ی بارم بوسش نکرده چون حقی ندارن ک بخان ب هم دس بزنن

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب😳😳

اینا رسما پدوفیل و بچه آزارن😐😐😐

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

۴ ۵ بار تا حالا شوهر کرده همه مردند بعد آخری بازم دلش شوهر میخواست

وای وای 😂😂😂پیرا ازهمه بدتررررن

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

چ بد...از بچگی ساک زدنو ب بچه یاد میدن.دزدی ساکو...🤣

اره خیلی بده روی بچه باز میشه 🙁 

همشون هم عین همن کلا هیچی براشون مهم نیست خالش می‌ره حموم میاد میشینه پیشمون لخت لخت میگه بزار اونجام هوا بخوره پیش همه ها آقا و خانم براشون هیچ فرقی ندارع من همه جای همشونو دیدیم بخدا🤦🏼‍♀️

متأهل💍

وقتی تا این موقع شب نخوابیدیم حقمونه همچین تاپیکایی ببینیم😭

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

نه همشون طرز فکرشون یکیه حتی چند باری ب من گفتن بزار پسرت ب دونیا بیاد مال اونم میخوریم کیف کنه 🙂💔

حالشونو بگیر بگو من تعجب میکنم از شما این رفتارا رو درک نمیکنم هضم نمیشه اصلا بگو مطمئن باشید اکثر جاها این رفتارای شما قفله شما رعایت نمیکنید اصلا و....

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
اه اه چه چندش حالم بهم خورد که چی بشه؟! رسم شونه؟

نمی دونم همشون عین همن محرم تا محرم حالشون نیست 

مثلا ببار خالش پیش من ب شوهرم گفت یک دو سه میگم بیا بکن توش اونجاشو اشاره میکرد بچه هاشم دست میزدن بدو بدو بکن توش🙃💔

متأهل💍
ن بابا‌اصلا ی ذره هم باور کردنی نیس لطفا چیزایی بگین ک ادم باورش شه😒🙄

بقران بخدا ب جون مامانم ب روح خواهرم راست میگم من خودم سنم کمه اولش خودمم باورم نمیشد میگفتم شاید خانواده ما فرق داره یا من چون داداش ندارم اینجوریه بقران ب خدا راست میگم 🙂

متأهل💍

دیگه فیک تر از این تاپیک ندیده بودم ، هیچ خانواده ای انقدر بی شعور و بی حیا نیستن 

سرکاریم بچه ها

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نمی دونم همشون عین همن محرم تا محرم حالشون نیست  مثلا ببار خالش پیش من ب شوهرم گفت یک دو سه می ...

این تراوشات ذهن بیمارت رو برای خودت نگه دار

حتی از حالت تایپت هم میشه فهمید که چقدر مریضی

نمی‌فهمم چه لذتی می‌برید از این مزخرفات

خب شوهرت وقتی میبینه مادرش درباره تو اینجوری میگه نباید بره

میره اصلا درکی نداره از من میخواد همیشه پشتش باشم ولی اون هیچ وقت پشت من نیست 

میگه ناراحت میشی نرم اگه بگم نرو قیامت میشه هی میگه تو نزاشتی برم مادرتم بمیره نمی‌زارم بری☹️

متأهل💍

اسی اگ دروغ میگی 

لطفا خودتو ب مشاور مراجعه کن٫::

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹