2777
2789
عنوان

شوهرم ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 12104 بازدید | 108 پست
انگار زن شوهرن به اونجا های هم دست میزنم می‌ره حموم برای شوهرم کیسه می‌کشه لخت لخت هر دو 

اگه واقعا راست میگی چجوری میتونی با این ببخشیدا حیوونا زندگی کنی

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
انگار زن شوهرن به اونجا های هم دست میزنم می‌ره حموم برای شوهرم کیسه می‌کشه لخت لخت هر دو  

حتما هم بوس و س.. و باهم تمرین کردن تا یاد بگیرن😐😐😐😐دیگ اینا میاد تو ذهن آدم والا.پس تو چرا چیزی بهشون نمیگی؟؟؟

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برووووو 

اسکلمون کردی اخر شبی 😐😐😐😐😑😑😑😑😵😵😵🥴🥴🥴😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡

اینارو میدونستی و زنش شدی خدای نکرده زبونم لال اگه جات بودم همشونو از وسط نصف میکردم کل خاندانشونو به گه میکشیدم

خاله بابام اومده بود خونمون خیلی پیره بچم همین ۲ ساله اینا بود داشتم پوشکش عوض میکردم اومد بالا سرم ...

وای...دلش میخاس یکی واسش بخوره دیگ طفلی سر پیری معرکه گیری

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

اگرانقدر اوضاع خرابه یا توهم برو یا بگو شوهرت بمونه بگو حالم خوب نیست

نمی تونم برم گفتم دیگه هر وقت من میرم مادرشوهرم ب بهانه های مختلف دعوا میندازه 

شوهرمم بگم بمون میگه سالگرد پدربزرگمه نمی زاری برم دیگه بعداً خدایی نکرده زبونم لال برای خانواده من اتفاقی بیفته نمی زاره برم 

متأهل💍
بببخشید ولی من ..دم ب طرز فکر اینا😐😐😐یکی نیس برخورد کنه با اینا؟؟؟

نه همشون طرز فکرشون یکیه حتی چند باری ب من گفتن بزار پسرت ب دونیا بیاد مال اونم میخوریم کیف کنه 🙂💔

متأهل💍
شوهرم هیچی نمی که باهاشون می‌خنده منم وی بگم آخه  میریزم تو خودم 🙂💔 خیلی بی حیان شورشو در ا ...

متنفرم از بی حیایی،شوهرمنم تازه نامزد کرده بودم اس ام اس های خواهرشو دیدم خیلی زشت بودن مثلا جوک بود،از تعجب موندم چیکار کنم چون مااصلا اینجوری نیستیم بعد دیدم از سینه هاش که خیلی بزرگن با شوهرم حرف میزنه شوخی میکنه جلوش بچشو شیر میده میندازه کامل بیرون قشنگ لخت میشه الانم که باسنشو پروتز کرده دیدم با لگ تنگ که رفته بود لای باسنش جلوی شوهرم میگرده یعنی هیچکس هم هیچی بهش نمیگه که خودشو اینجوری نکنه حالا اینا رو فقط من دیدم دیگه چیکارا کرده خدا میدونه،بعد جالب اینجاست که اینا توی فامیلشون هم قفله هیچکس اینجوری نیست فقط اینه خانومه خوبیه فقط بد تربیت شده بنظرم شوهرش هم قشنگ سیب زمینی من بی بندوباری میدونم خیلی بدم میاد ولی خب نمیتونم چیزی بگم چون درکی ندارن خانوادگی از این حرفا

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮