2777
2789
عنوان

دخترم مگه انقدر خنگ میشه اخه مثل من 😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 71 پست
زیادی پر رو بودنم خوب نیس من که اصلا خوشم نمیاد ماها دوست داشتنی تریم😂😂😂

بخدا اونا زندگی میکنن 

البته حد متوسطش 

خیلی کیف میده بدون خجالت و ترس زندگی کنی 

ببین عزیزم یادگرفتن مهارت و سواد عاطفی قبل از رفتن تو رابطه واقعا لازمه اینکه چندسالته و هنوز وارد رابطه نشدی هم موضوع مهمیه اتفاقا روابط سطحی و گذرا ممکنه باعث بشن هرگز نتونی از اون رابطه بگذری من تراپیستم لینک ناشناسم تو چنلم پین شده اگه بخوای میتونی اونجا ازم بپرسی هروقت تایم داشته باشم حتما واست توضیح میدم خوشحال میشم بهت کمک کنم💚

mantegh_2024@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ادم احساس خاری میکنه من که اینجوریم 😢😢😢 فکر میکنم بی زبون و مظلوم و اوسکولم 

نه اخه در حالت کلی اینجوری نباشی اشکال نداره من برا بقیه چه حضوری چ مجازی دو متر زبون دارم ولی پسر یکم صمیمی بشه قفل میکنم جوری مظلوم میشم با اینکه پررو عک ولی سر این چیزا خجالتی

البته راضیم چیه عین هفت خطا ور ور حرف بزنی پسره هم فک کنه چقد سبکی

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
بخدا اونا زندگی میکنن  البته حد متوسطش  خیلی کیف میده بدون خجالت و ترس زندگی کنی

آره اینم هس منم واقعا بعضی وقتا حسرت میخورم برا اونایی که اینقد راحت تو جمع حرف میزنن ونظر میدن براما فقط از استرسه من خودم شدیدا استرسیم خانواده ام هم همینن انگار ارثیه من سال پیش برای افسردگیم هم که رفته بودم پیش روانپزشک پرسیدم گفت اینم خصوصیت ذاتی شماس هرکسی یه خصوصیتی داره 

نه اخه در حالت کلی اینجوری نباشی اشکال نداره من برا بقیه چه حضوری چ مجازی دو متر زبون دارم ولی پسر ی ...

من کلا ادم اروم و ساکتیم 

روابطم با دوستام و بقیه هم خوبه و بی حاشیم

ولی تو این ۲۳ سال هیجوقت با پسری ارتباط نداشتم چه پشت گوشی چه حضوری 

و اینکه مستقل اصلا کارامو انجام نمیدم هرجا نیرم با مامانمم مثلا نوبت دکتر خرید و … 

حس میکنم قرصا  عوارض  داره

نه قرص اونجوری نه که برا اعصاب باشه قرصای کوچولوی صورتی هستن برای تپش قلب فک کنم اسمش پردنیزولون بود اگه اشتباه نکنم فقط تپش قلب رو پایین میاره که آدم تپش قلب نگیره مثلا میخواد کنفرانس بده یا توجمعی صحبت کنه من اینجور وقتا میخوردم 

من کلا ادم اروم و ساکتیم  روابطم با دوستام و بقیه هم خوبه و بی حاشیم ولی تو این ۲۳ سال هیجوقت ...

اهان خب پس شخصیتته 

ولی چجوری ۲۳سال دوم اوردی فک کنم درونگرایی و کنجکاو نیستی بچ درسخون بودی؟

اینش خوبه که حضوری زبون داری 

بچگیام نداشتم ساکت بودم یهو زدم از این ور بوم افتادم 

همش باید سعی کنم جلوی زبونمو بگیرم