2777
2789
عنوان

دخترم مگه انقدر خنگ میشه اخه مثل من 😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 71 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا کم سنی ندارم ۲۳ سالمه 😂😂😂 نمیدونم کی قراره درست بشه 

عیب نداره بابا من خودم الان نزدیکای ۳۰ هستم من بعد دنیا اومدن دخترم بهتر شدم فک کن قبل اون حتی زنگ میزدم به مطب دکتر وقت بگیرم اگه جنس مخالف بود کلا حرف زدنمو گم میکردم باید چند بار حرفامو تمرین میکردم بعد زنگ ممیزدم😂😂😂😂😂وای یادم میاد خندم میگیره تو دانشگاهم که نگم برات اصلا با هیچ پسری حرف نمیزدم حتی جواب سلامشونم نمیدادن اونام فک میکردن خیلی مغرورم وتیکه مینداختن بهم ولی نمیدونستن که داستان چیه😂😂😂😂

نگران نباش عزیزم رفته رفته درست میشه اخه به زرنگی نیست که هر کسی یه شخصیتی داره ماهم اینجوری هستیم د ...

بخدا تنها چیزی که تو زندگی میخوام اینه که پروو بشم 😢😢

نه بابا این اوسکول بودنه تو ابن زمونه نتونی جواب تلفن بدی  خیلی خجالت کشیدم ازش بد شد

عزیزم توی این زمانه خیلی از ارزش ها داره کمرنگ میشه شما خوبی های خودت رو حفظ کن

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫
خجالت کشیدم ازش خیلی زشت شد الان میگ دختره عقب موندس 

بستگی به طرفت داره

اون میگف درسته گاهی میره رو اعصابم ولی کلا خوشم میاد چون بلد نبودم با اون تماس اینا تجربه میکردم مثلا خودشو میکشت تا زنگ بزنه بعدش اون حرف میزد شوخی میکرد من سکوت ولی بعد ها اکی شدم البته فقط با اون بازم با یکی دیگه نمتونم بحرفم

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
عیب نداره بابا من خودم الان نزدیکای ۳۰ هستم من بعد دنیا اومدن دخترم بهتر شدم فک کن قبل اون حتی زنگ م ...

دقیقا منم همینطورم 

خیلییییی بده هیشکی نمیفهمه چی میکشیم 

ببین وقتی بهم گفت میتونی صحبت کنی انگار پتک کوبوندن تو سرم تپش قلب اصلا یه وضعی 

خیلی خجالت کشیدم ازش بد شد 

فکر نکنم دیگ خرف بزنه باهام 😐

بستگی به طرفت داره اون میگف درسته گاهی میره رو اعصابم ولی کلا خوشم میاد چون بلد نبودم با اون تماس ا ...

وای ادم احساس خاری میکنه من که اینجوریم 😢😢😢

فکر میکنم بی زبون و مظلوم و اوسکولم 

دقیقا منم همینطورم  خیلییییی بده هیشکی نمیفهمه چی میکشیم  ببین وقتی بهم گفت میتونی صحبت ...

الهی عزیزم کاملاااااادرک میکنم چی میگی منم اینجوری بودم به نظرم برا استرست قرص بگیر هر موقع استرس داشتی بخور کم کم عادت میکنی ودیگه نیازی نیس بخوری من یه بار رفتم دکتر تپش قلبم بالا بود دکتر گفت چرا اینقدتپش قلب داری گفتم استرس دارم براهمون😑😑😑یا قرص نوشت خوردم تپش قلبم قشنگ کنترل میشد راحت تر حرف زدم ودیگه عادت کردم تنگار اون ترسم ریخت