2777
2789
عنوان

چرا شوهرم اینجوریه

1959 بازدید | 55 پست

هرکاری از دستش بر بیاد باید برای پدر ومادرش انجام بده،نگید چه اشکالی داره چون همون پدر ومادر وقتی تو زیر زمین خونشون زندگی میکردیم خونشون رو فروختن و گفتن ما خونه بزرگتر لازم داریم وما شدیم بی خانمان ،جهیزیه من رفت تو یه اتاق و خودمون هم گوشه همون اتاق میخوابیدیم کارم شده بود گریه ولی گذشت کردم ،همین چند وقت قبل سر موضوعی گریه شوهرمو درآوردن جوری که ناراحتی قلبی پیدا کرده ولی موضوع اینه که عادت کرده بهشون خدمات بده فقط کافیه بگن فلان کارو داریم شب و روز شوهرم این میشه که چطور اون کارو براشون به نحو احسن انجام بده

دیروز گفتن یه کار تعمیرات مبلمان دارن بدون اینکه به همسرم بگن شوهرم برنامه ریزی کرده براشون آخر هفته انجام بده،اعتراض کردم خیلی هم شاکی شده تو چیکار داری ،ولی واقعا از دستش عصبانیم این همه حماقتش فقط منو حرص میده شده آدمی که فقط ازش سو استفاده میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم چه طور رگ خواب شوهرمو می دونن،یعنی حس میکنم هرچی بیشتر اذیتش میکنن عزیزتر میشن ،اگه کارایی که با ما کردن و با هرکس دیگه میکردن کمترین کار قطع رابطه بود ولی شوهرمن اینجوری وابسته تر میشه

ببخشیدا 

واقعا شوهرتون نفهمه 

درسته باید احترام پدرو مادر.. رو داشت 

البته پدرو مادر.... ن پدرو مادری که راضی بشن بچشون آواره بشه.. یا غیره 

بعضی ها فقط اسمشون پدرو مادر هس.. اینم چون تولید مثل کردن فقط

مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
ببخشیدا  واقعا شوهرتون نفهمه  درسته باید احترام پدرو مادر.. رو داشت  البته پدرو ما ...

من قبلا فکر میکردم مهربونه واین خصلتش رو میزاشتم پای مهربونی ولی الا ن به حرف شما رسیدم ،حالم بده ،هرچی بیشتر هم باهاش حرف میزنم بیشتر جبهه میگیره نمی دونم پشت سرمن چی گفتن با اونا مشکل داره منو مقصر میدونه

خیلی بده کارایی که برای زن وبچش نمیکنه بخواد در حق بقیه انجام بده 

فک کنم اکثر خانوما این مشکلو دارن 😒منم دارم واقعا نمیدونم چیکارکنم که حرفمو به کرسی بشونم 

خانواده همسر منم برا ما کارخاصی نکردن ماعروسی نگرفتیم پول خونه و وسایلم همه چیو خودمون جور کردیم سه سالم هست مستاجریم هزارتومن ازشون کمک نگرفتیم  حالا بعد سه سال قراره یه مبلغ کوچولویی کمکمون کنن برا خرید خونه اونم خیلییی کم در حد یه پول پیش، تو جنوب تهران ،ولی همسرم جونشو برا اونا میده  منم خیلی عصبی میشم ولی هنوزواکنش نشون ندادم چون مطمئنم همسرم حسش به اونا عوض نمیشه و تازه من میشم ادم بده 😞😞

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....