2777
2789
عنوان

دردودل دردناک

215 بازدید | 8 پست

دخترای عزیزم شبتون بخیر.من به پسرم خیلی زیادوابسته هستم واونم خیلی زیاد.دوست ندارم ازدواج پسرم37سالشه ازاول طوری تربیتش کردم که خیلی بهم وابستگی شدیدداره.هرکاری بخادبکنه اول ازمن مشورت میگیره.به من گفت مادراینقدردوست دارم نمیخام یک زن مانع محبت من به توبشه.اماالان فهمیدم دوست داره ازدواج کنه امابهم نمیگه خلاصه بگم

راستی7سال قبل یکی رودوست داشت من مانع شدم دخترروخیلی دوست داشت امابازم چون منودوست داشت حرفی نزد.الان موهاش سفیدشده پیرشده.

نمیدانم چه کاری میتونم براش بکنم.پسرم تک فرزندم هست.بعدازخداوشوهرم به پسرم وابستم.طوری که یک روزنبینمش انگارقلبم رادرآوردن

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خدا به عروس ایندتون صبر بده..

لطفا فحش نده و خودتو‌کنترل کن؛خودتون‌ رو مشغول کنید و وابستگی روکمتر تا اینجوری جفتتون‌کمتر اذیت بشید.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
چون معیارهای منونداشت وخودپسرم ازم خواست گفت هرچی توبگی مامان منم گفتم 

مگه تو میخواستی باهاش ازدواج کنی آخه مادر؟ 

لطفاً دیگه اینکارو نکن بخدا قلبم درد گرفت از این حرفت

مگه تو میخواستی باهاش ازدواج کنی آخه مادر؟  لطفاً دیگه اینکارو نکن بخدا قلبم درد گرفت از این ح ...

قلبت دردنگیره من مادرم خیروصلاح پسرم رومیخام حتمااون دختربه دردپسرم نمیخوردپسرم اون موقع داغ بودنمیتونست عقلانی فکرکنه تصمیم روسپردبه خودم