2777
2789

روی میز آرایشم چندتا عروسک کوچولو و کنارشم دسته گل عقدم که خشک کردم رو گذاشتم

لوازم آرایشم رو توی باکس‌های نظم دهنده توی یه دراور دیگه که جهیزیه خودمه گذاشتم توی یه اتاق دیگه

توکل به خدا🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میز آرایش ندارم ... به شدت بدم میاد وسیله ها بیرون از کمدها باشند.یه کمد در بسته و در نظم دهنده ...

اصن خاک میشینه روش حال ادم بد میشه

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
صاف عین کف دست، تو کمدشم همه چی شلخته هیچ راه دیگه ای هم ندارم، هرچقد تمیز کردم دخترم همه رو ترکوند ...

😅😅😅

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

والله خالی هست چیزی توش نذاشتم! وسایل اون رو تو باکس ها یی قرار دادم و همه رو گذاشتم بالای کمد! چون دختر ۴ سالم شدیدا به آرایش و ریخت و پاش علاقمند هست جرات ندارم چیزی روی میز یا جای کم ارتفاع قرار بدم!! چند روز قبل دیدم که ماشا الله دخترم چقدر خوشگله! اخه همه میگفتند چشم هاش کوچیکه! دیدم عجب چشمانی داره. نزدیک که رفتم دیدم آنچنان حرفه ای ریمل زده که من چنین غلطی نمی تونم بکنم. ریالم رو هم تو کمد خودش قایم کرده بود!!

اون موقعی ک تازه ازدواج کرده بودم ینی دو سال پیش تا ی ۸ ماه فاز گرفته بودم ک باید رو میز خلوت باشه و چیزی روش نباشه ولی خب ی جوری بود انگار اصلا ادم تو اون اتاق زندگی نمیکنه😅

الان ک وسایلم روشه خیلی خوشگله ب نظر خودم

عطر و ادکلن رو گذاشتم روش چون دم دست باشن بهتره برا منیکه هرروز موقع سرکار رفتن استفاده میکنم 

دوتا استند دارم یکیش جای براش و خط لب و این چیزاس

یکیشم جای برس و شونه

لوازم ارایشمو تو کشو نگه میدارم و داخل کشو نظم دهنده گذاشتم و اینجوری کشوها بهم ریخته نمیشم

ی استند کوچولو هم دارم مثل اویز لباسه ک برا اویز کردن جواهراتمه و ی جاجواهری گرد هم دارم کنارشه

میز من اینجوریه و بهم ریخته هم‌نیست 

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒