2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 70 پست
ببخش اینو میگم ولی موضوع به این مهمی رو چرا اینجا مطرح میکتی شرایط هر کی فرق میکنه خودتون باید بس ...

میدونم ولی همه آدمای اطرافم میگن نرو بری بدتر میشه بهتر نمیشه میگن نهایتش ی ماه خوب باشه 

ولی خودم فکر و روانم شده دخترکم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم سعی کن هرجوری شده در صورتی ک برگشتی مشکلاتت رو حل کنی دونه دونه یا اینکه حداقل یکی از حقوق ت رو بگیر ببین فکراتو بکن ببین کدوم یکی برات مهم حضانت با طلاق یا مهریه یا خونه به اسمت بودن! اینجوری میتونی تکلیفت رو با بچه هم مشخص کنی! 

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
سخته برام قبول کردنش مشکلمم همینه همش کاراش میاد جلو چشمم

سخته تحمل کردنش توام جوونی نمیتونی کل عمرتو هدر بدی 

بعدم دخترت تو خونه ای که همش جنگ و دعوا باشه خوب تربیت نمیشه و کلیم اسیب روحی میبینه 

به نظرم برنگرد بخاطر روحیه دخترت یکم فک کن دخترت شاهد چه صحنه هایی میشه صحنه کتک خودن مامانش از باباش مطمئنن از باباش متنفر میشه 

صحنه اعتیاد باباش 

اینا چیزای کمی نیست 

اگه خواستیم برگردی ازش تعهد بگیر یه ملکی چیزیم به نامت بزنه و البته قبل برگشتنت ترک کنه حق طلاق و حق حضانت بچه اگه قبول نکرد برنگرد چون به نظرم پشیمون میشی

من طلاق خلع زدم یعنی چیزی نمیخوام کلا

چی باعث شد این کارو بکنی یکی همیشه میگه بعضی وقتا زندگی اینقد سخت میشه به ی زن که چندهزارتا سکه هم داشته باشه همه چی رو ول میکنه و جدا میشه! 

ولی به نظر من اینکارو نکن ببین اصلا جای تو نبودم و نیستم مطمئن ن خیلی فشار روت هست که این تصمیم رو گرفتی ولی حداقل ی حقی بگیر برا خودت شرایطتت رو نمیدونم اگه خونواده حمایتت می‌کنه و دخترت رو میخوای حداقل اونو بگیر بعد ببخش! 

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
چی باعث شد این کارو بکنی یکی همیشه میگه بعضی وقتا زندگی اینقد سخت میشه به ی زن که چندهزارتا سکه هم د ...

من برا زندگیم کم نزاشتم همسرم ی آدم بی مسئولیت که فقط به فکر خواسته ها خودش بود و منو دخترم مهم نبودیم براش و وقتی هم معترض میشدم چیزی جز کتک عایدم نمیشد حتی بعد از هر دعوا التماسش میکردم که بریم پیش مشاوره تا مشکلمون حل شده ولی اون می‌گفت خودمون مشاوره این مشاور می‌خوایم چکار من فقط باید تو زندگیم سکوت میکردم و می‌دیدم اون داره با خانوم دیگه تلفنی حال می‌کنه خو منم دیگه نتونستم تحمل کنم برا همین گفتم هیچ نمی‌خوام و فقط طلاقم و بده 

پس چرا میخوای برگردی؟ اثر قهر کردنت چی بود

میدونی چیه من وقتی به خودم نگاه میکنم اگه تو اون زندگی هم برگردم میتونم کل اتفاقا رو فراموش کنم و مثل قبل مهربونم رفتار کنم یعنی واقعا نمیتونم بد باشم حتی با وجودی بادی های که در حقم کرده خو من که نمیتونم عوض شم به نظر خودمم همسرم نهایتش ی ماه بتونه درست رفتار کنه یا شایدم ی سال بعد دوباره میشه همینی که بوده