2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 70 پست

به امید تغییر نباش که اگر تغییری بنا بود اتفاق بیوفته تابحال افتاده بود

اگر همینجوری زندگیت رو میپذیری برگرد

اگر نه بیشتر ازین عمرت رو هدر نده و زودتر به خودت بیا و تصمیم قطعی رو بگیر 

فکر حضانت دخترت هم نباش چون تا هفت سالگی باشماست بعدش هم مجدد نه سالگی برمیگرده باشما، به نظرم چیز مهمی نیست که بخای تعهد کتبیشو ازش بگیری، اگر چیزی قراره در قبال برگشت بگیری قطعا مادی باشه

این رو هم فراموش نکن تک والدی قطعا خیلی بهتر از بودن کنار والدین سمی هست

اینو منی دارم میگم که هشت سال تحمل کردم و آخر سر جدا شدم و حالا از شدت ازار روح و روان اون هشت سال شدم یه مریض روحی و افسرده که هر روز یه مشکل جسمی برام پیش میاد 

پس اگر میبینی نمیتونی با این شرایط بسازی زودتر خودتو نجات بده 

به قاضی میگفتی به شرطی که شما ازش تعهد بگیری دیگه کتک نمیزنه ، ترک میکنه وگرنه حق حضانت بچه بمن تعلق میگیره و یه سری شرایط دیگه که تضمین کنه من تو اون خونه امنیت جانیم در خطر نیست

راضیم به رضای تو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برگردی خونه بدتر میشه همچیز، نه تنها بخاطر بچت بلکه بخاطر خودت هم برنگرد و طلاقتو بگیر

اون بچه اذیت میشه با این دعواها، طلاق بگیری خیلی بهتر از اینه که روان بچت با دعوا و کتک خراب‌شه

یعنی برگردم کنار همسرم؟؟؟

اره

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

آخه بچه مم کتک زدن منو میدید از باباش میترسید هر چی هم قسم میدادم جلو بچه م نزن باز گوش نمی‌داد پرتم ...

اینا رو به قاضی میگفتی 

جلسه اول دادگاه قاضی همیشه میگه صلح کنید 

یکساعت برا من حرف زد من قبول کردم ولی شوهرم لجبازی میکرد و میگفت ماهانه بهش نمیدم 

قاضی هر چی گفت در ماه ۲۰۰ تومن بده میگفت زیاده سال ۹۵

یه دفعه قاضی گفت دخترم طلاقت رو بگیر این ادم بشو نیس تجربه ۳۰ ساله من مبگه خودت رو به پای این پیر نکن

منطقی نیس اتفاقا  زندگی که بخواد توش تنش اعصاب خوردی باشه اون بچه داغون میشه

مم زندگیم خیلی توش تنش و اعصاب خوردی بود ولی بچه ندارم الانم جدا شدم اگه ی بچه داشتم کله زندگیمو پاش می‌ریختم یا خودم بزرگش میکردم یا جدا نمیشدم

اینکه فکر کنی چیزی عوض میشه که نه،راستش اگه چیزی به نامت نمیرنه یا حضانت دخترت پ نمیده چند ماه دیگه ...

ازش خواستم ولی اونم برا من شرط گذاشته منم گفتم بدون قید و شرط برمیگردم

ببخش اینو میگم

ولی موضوع به این مهمی رو چرا اینجا مطرح میکتی

شرایط هر کی فرق میکنه

خودتون باید بسنجید

یکی میگه برو یکی میگه نه

کی از همه زندگی شما خبر داره

با منطقت و ادمای امین دورت مشورت کن

که بعد یه عمر پشیمون نشی

نمیتونی به چندتا فامیلای بگی باهاش صحبت کنن حداقل ی مدت بشین خونه بابات ببین عوض میشه یانه

همه میگن عوض شده ولی با خودش که حرف میزنم میگم برنمیگردم یهو فوش میده عصبی میشه صداش بلند میشه 

به امید تغییر نباش که اگر تغییری بنا بود اتفاق بیوفته تابحال افتاده بود اگر همینجوری زندگیت رو میپذ ...

منم کلا هورمونام ریختن بهم 

امروز رفتم دکتر کلی کیست پیدا کردم گفتن همش مال استرس و اعصاب